LorejnKnjiga Lorejn Paskal „Zdravije iz rerne“ u prodaji

Lorejn je karijeru započela kao manekenka, sarađujući sa najpoznatijim svetskim kreatorima, ali je kuvanje oduvek bilo njena najveća strast. Prve kulinarske korake napravila je u Lejtsovoj kulinarskoj školi, a znanje je proširila na Međunarodnom fakultetu za kulinarstvo i to kao student generacije. Radila je u najprestižnijim restoranima sveta, a široj javnosti je postala poznata putem TV ekrana, zahvaljujući svom zabavnom i „zaraznom“ stilu kuvanja. Naša publika ima priliku da je prati na kanalu 24Kitchen.
Njeni recepti su neverovatno jednostavni i ujedno oduzimaju dah, zbog čega su sve njene knjige postale bestseleri.
Ova pred vama, Zdravije iz rerne sa 100 novih i originalnih recepata posvećena je, naravno, zdravoj ishrani. Kao i obično, Lorejn i ovoj temi pristupa na specifičan način, polazeći od pretpostavke da pripremanje hrane, kao i sama hrana, moraju imati element zabave. Želela je da pokaže da zdrava ishrana ne podrazumeva odricanje od svih lepih stvari u životu! Tako je započeo dugi niz eksperimenata u kojima joj je pomagao ceo jedan tim profesionalnih nutricionista. Plodovi njenog rada sabrani su u ovoj knjizi sa 100 originalnih recepata i isto toliko vrhunskih ilustracija za niskokalorična jela iz rerne, koja su ipak izuzetno ukusna i zabavna za pripremu. Uz svaki Lorejnin „zdravi“ recept priložena je i uporedna tabela sa nutritivnim i kalorijskim vrednostima uobičajenih verzija istih jela, tako da ćete znati koliko ste kalorija „uštedeli“. Na vama je samo da, bez griže savesti, uživate u ovim „antistres“ receptima – od klasičnih hlebova i slanih jela, preko biskvita i keksića, pa sve do božanstvenih torti i kolača…
Po ceni od 2999 dinara knjigu možete kupiti u svim bolje snabdevenim knjižarama. Uz besplatnu dostavu i po ceni od 1499 dinara, knjigu možete poručiti na: www.gooda.rs.

Povezana vest:  Nagrada „Lazar Trifunović” za 2022. godinu istoričaru umetnosti i kustosu Miroslavu Kariću