napet-sou-koriceRasprodat prvi tiraž knjige „Napet šou“

Iako već naviknuti da nam Marko Šelić – Marčelo direktno u lice govori istinu, bez obzira na to da li su u pitanju njegovi prozni tekstovi ili poezija, on je ponovo uspeo da nas iznenadi: ovoga puta „knjigoalbumom“ pod nazivom „Napet šou“.
Posle samo sedam dana prvi tiraž je rasprodat, pa se u štampi već nalazi drugo i treće izanje u tiražu od po 2.000 primeraka.
Skeniranje realnosti i analizu razloga zbog kojih smo danas bezmalo svi akteri jednog „napetog šoua“ nalazimo u Markovim tekstovima pesama koje se nalaze na CD-u koji je poklon uz knjigu i u esejima koje pored Marka potpisuju reditelj Kokan Mladenović, pisci David Albahari, Mihajlo Pantić i Pavle Zelić, aforističar Dalibor Đorđević, rok kritičar Petar Janjatović, kolumnista Draža Petrović, mirovni radnik Milan Colić, psiholog i psihoterapeut Vladan Beara i koordinatorka organizacije ASTRA Elena Krsmanović.
Na vama je da odlučite da li ćete iščitavati muziku ili slušati knjigu, u svakom slučaju, u vašim rukama se nalazi jedinstvena zbirka savremene poezije i pronicljivih, svežih, analitičnih, ali i ljudski toplih portreta sveta koji nas okružuje.

Povezana vest:  Nebojša Dugalić i Boris Pingović najavili 300. kabare "Da to su bili dani"