Cikaske perverzije 7 Hit predstava Čikaške perverzije po 500.put u Čikagu
 
Obnovljena hit predstava „Čikaške perverzije“ imaće 500. izvođenje večeras u Čikagu, u okviru turneje u Americi i Kanadi, najavio je organizator turneje Vladimir Bulatović i njegova promoterska kuća Showbiz Production Inc.
Ovu urnebesnu komediju koju je do sada videlo više od 200.000 ljudi u Srbiji i inostranstvu, na turneji u 8 gradova Amerike i Kanade igraće originalna postava glumaca: Dragan Jovanović, Olga Odanović – Petrović, Branka Pujić – Jovanović i Dragan Mićanović.
Predstava će biti odigrana u Njujorku, Vankuveru, Edmontonu, Vašingtonu, Otavi, Kalgariju i zbog velikog interesovanja po dva puta u Čikagu i Torontu.
Predstava po motivima drame Dejvida Memeta „Čikaške perverzije“ premijerno je izvedena 9. marta 1993. godine u staroj zgradi Jugoslovenskog dramskog pozorišta u Beogradu i postala apsolutni hit puneći pozorišne sale širom Srbije narednih 15 godina.
Duhovitu savremenu američku dramu Memeta srpski glumci transformisali su u fantastičnu komediju koja prevazilazi granice lokalnog i progovara o onome što je zajedničko svima, o potrebi za ljubavlju i preprekama njenog ostvarenja, istaknuto je u najavi promoterske kuće Showbiz Production Inc, poznate kao organizator velikoj broja kulturnih i zabavnih događaja izvođača iz Srbije i ex-Yu regiona u Kanadi i Americi. Sledeći veliki događaj koji organizuje Showbiz Production Inc. u koprodukciji sa Pure Live Music Ltd. i Sam Cappas Productions je koncert Gorana Bregovića i gostiju u čast ?40 godina Bijelog dugmeta“ koji će se održati 27. novembra u prestižnoj Konkord sali u Čikagu.
Povezana vest:  Prva taktilna izložba „Vidi, dodirni, oseti – predmeti iz zbirki“ u Muzeju afričke umetnosti