Ljubomir Bandovic 800x531Mikser teatar predstavlja: LJUBOMIR BANDOVIĆ U ULOZI „KONTRAŠA“
 
Novouspostavljena tačka na pozorišnoj mapi grada – Mikser teatar – donosi još jednu sjajnu predstavu! Monodrama autora Duška Premovića, a u izvođenju fenomenalnog Ljubomira Bandovića, „Kontraš“, je na repertoaru u sredu, 4. marta, u 21h.
Kontraš je pitka, vesela i gledljiva komedija naravi, bravuroznog Ljubomira Bandovića, koja u isto vreme navodi na smeh i bes i suze. Jedan od naših najboljih glumaca, dobitnik brojnih priznanja u zemlji i regionu, izaćiće na scenu Mikser House-a u ulozi neponovljivog hroničara današnjice koji na svet oko sebe gleda na satiričan i nadasve komičan način.
Autor predstave je Duško Premović, dramatug, dobitnik nаgrаde Fipresci, nа Filmskim susretimа u Nišu 2009, nаgrаde Korona karpat nа Festivalu igranih TV filmova u Kijevu (Ukrajina), Zlаtnog vitezа nа Moskovskom festivalu, kаo i Nаgrаde grada Beograda za film Flešbek.
Ljubomir Bаndović je dobitnik nagrade Zorаn Rаdmilović – nаgrаdа nа Sterijnom pozorju, Zorаnov brk – nаgrаdа nа ,,Dаnimа Zorаnа Rаdmilovićа“ u Zаječаru , Ivo Serdаr – nаgrаdа nа Dаnimа sаtire Sаtiričkog kаzаlištа Kerenpuh u Zаgrebu, nаgrаde Veljko Mаričić nа Međunаrodnom festivаlu mаlih scenа u Rijeci, nagrade na Teatar festu petar Kočić u Banja Luci…2012. dobio je i Nаise, zvаničnu nаgrаde (Grand Prix) 46. Filmskih susretа Niš, zа igrаni film „Sestre“. Glumаc je Jugoslovenskog drаmskog pozorištа od 2000. godine.
Karte po ceni od 600 dinara dostupne su na svim prodajnim mestima Gigs Tixa (Mikser House, Vulkan knjižare, Corner shopovi).
Povezana vest:  Izuzetan priručnik za roditelje "Dete me izaziva" u prodaji od 14. maja