Plakat otvaranje kluba Novi Sad 02Svečano otvaranje knjižare Delfi u Novom Sadu uz gostovanje Jelene Bačić Alimpić i Marija Liguorija
 
Sa ciljem da promoviše najbolja književna izdanja i propagira prave vrednosti u petak, 17. aprila u 18 sati u Novom Sadu (Zmaj Jovina 12) svečano će biti obeležen početak rada knjižare Delfi i Laguninog kluba čitalaca.
Čast da se zvanično najavi početak rada ove knjižare na novoj lokaciji pripala je Laguninim piscima Jeleni Bačić Alimpić i Mariju Liguoriju koji će tom prilikom potpisivati svoje knjige.
Tog dana knjige sa Lagunine top-liste biće na specijalnom popustu od 30 odsto. Svi koji žele moći će besplatno da se učlane u Lagunin klub čitalaca, koji omogućava kupovinu Laguninih izdanja po najpovoljnijim cenama.
Pored mnogobrojnih popusta očekuju vas i pokloni uz svaku kupovinu. Poklone su pripremili prijatelji ovog događaja: Golden Rose, Evelin kozmetika, Mc Donalds, Lomax, poslastičarnica Mozart i kompanija Sarantis.
U bogatoj ponudi knjiga stranih i domaćih autora, uz Lagune naslove u knjižari Delfi u Novom Sadu nalaze se i naslovi ostalih izdavača. Pored najvećih hitova beletristike, u knjižari možete da kupite priručnike, kuvare, vodiče, monografije, enciklopedije…
Knjižara je, kao i sve ostale u lancu Delfi, organizovana i opremljena po svetskim standardima i pored knjiga svih izdavača nudi i bogat program kartolerije i gift program. Radno vreme knjižare je od ponedeljka do subote, od 9 do 22 sata, a nedeljom od 10 do 17 sati.
Svečano obeležavanje rada još jedne knjižare u lancu Delfi idealna je prilika da obnovite svoju biblioteku, družite se sa omiljenim piscima, ostvarite brojne privilegije i uživate u vrednim poklonima.
Povezana vest:  „Slučaj Džem-sultana“ Vere Mutafčijeve u prodaji