headhunters-ivana mihic vPromocija novog romana Ivane Mihić
 
Promocija nove knjige „Headhunters“ glumice i spisateljice Ivane Mihić održaće se u utorak, 21. aprila od 18 sati u Delfi Caféu u SKC-u.
„Headhunters“ je nesvakidašnji roman o povezanosti biznisa, politike i glamura o kojem će nešto više na promociji govoriti glavni i odgovorni urednik lista Danas Zoran Panović, novinar, prevodilac i književnik Muharem Bazdulj, urednik Nenad Župac i autorka Ivana Mihić.
„Headhunters“ je priča o današnjim „lovcima na glave“ koji za velike kompanije pronalaze sposobne kadrove i preotimaju ih od konkurencije da im vode biznis i podižu profit. Glavni likovi ovog romana, otac Obren i sin Filip, sa zavodljivom Minom Poleto između njih, vode agenciju „Chemistry Biz Links“, jednu od najmoćnijih u regionu. Njihov posao ispunjen je strašću za novcem i moći, dekadencijom i potonućem morala, opasnim igrama u kojima se zarađuju milioni, ali i dramatičnim sudbinama, vatrenim ljubavima i naglim usponima i još bržim padovima „velikih igrača“.
Vrtoglavi zapleti koji prate tokove krupnog kapitala i šokantna otkrića o klijenteli hedhantersa i tranzicionim profiterima vode nas u samo središte visokog biznisa i otkrivaju mračne mehanizme na kojima počiva moć današnje elite. Uzbudljivo iskušenje za svakog čitaoca koji će u ovoj priči tragati za odgovorom na pitanje mogu li dostojanstvo i iskrena ljubav ipak biti jači od ambicije za bogatstvom i moći.
Odlomke iz knjige čitaće glumac Bojan Perić.
Povezana vest:  Predstave po braći Grim, Šekspiru i kultnom Kanskom pobedniku na 19. Međunarodnom festivalu pozorišta za decu u Subotici