kljuc-tela-a4Sve tajne vašeg stomaka

Proleće je pravo vreme da se probude dobre vibracije i razmišlja o zdravlju. Ovih dana u Laguninim knjižarama pojavila se knjiga „Ključ tela“ Džulije Enders, bestseler br. 1 iz oblasti zdravlja prodat u preko milion primeraka. U saradnji sa kompanijom BGB Italiana, izdavačka kuća Laguna u ponedeljak 11. maja pokreće novu akciju. Uz kupovinu knjige „Ključ tela“ dobijate biljne preparate po izboru – Ten herbs ili Karbofin.

Povezana vest:  Romansirana istorija Rusije kroz hroniku o Ruskoj

Knjiga „Ključ tela“ pravi je fenomen! Otkako se pojavila na nemačkom tržištu zauzela je prvo mesto na svim top-listama. I sve do danas to se nije promenilo. Prava retkost, budući da je reč o knjizi čija je glavna tema naš organ za varenje. Džulija Enders s neverovatnom lakoćom i izuzetno duhovito opisuje najsloženije fiziološke procese tako da svako bez ikakvog predznanja može da ih razume.

Povezana vest:  12. Noć muzeja je 16. maja

Utemeljena na najnovijim medicinskim istraživanjima, pred vama je knjiga koja otkriva fascinantne podatke. Mlada naučnica Džulija Enders šarmantnim tonom objašnjava i ističe koliko su creva složen i čudesan organ. Iskoristite akciju i uz kupovinu knjige na poklon ćete dobiti jedan od dva izuzetna preparata. Ten herbs je prirodni laksativ za ravan stomak, dok Karbofin otklanja nadimanje i bolove nakon obroka, smanjuje nadutost i osećaj težine u želucu.

Povezana vest:  Ara Malikian - NOVI TERMIN 21. maj 2021. u 20 časova Sava Centar

Na ovoj akciji važe članski i količinski popusti. Akcija traje dok ima zaliha.