Oliver sotra - Tranzit bar

Oliver Šotra nastavlja da uveseljava ljubitelje stand up komedije u Tranzit baru

U serijalu predstavljanja beogradskoj publici, u Tranzit baru svake druge srede, Oliver Šotra stand up komičar poznat po jedinstvenim nastupima na domaćoj sceni i u regionu, predstavlja svoj novi material u okviru večeri „An Englishman in Belgrade“ u Tranzit baru. Njegov novi nastup održaće se u sredu 10. juna sa početkom u 21.30h.

U okviru svog nastupa pod nazivom „An Englishman in Belgrade“ kojim Oliver oduševljava i od srca nasmeje svoju vernu mnogobrojnu publiku, biće predstavljen i novi materijal koji je nastao tokom njegovog boravka na Floridi i istočnoj obali SAD, kao i materijal koji Šotra sprema između svaka dva nastupa.

Povezana vest:  3. decembar, Velika dvorana Sava Centra, Najveća balerina sveta SVETLANA ZAHAROVA

Oliver Šotra je rođen i odrastao u Londonu. Stand up komedijom se bavi sedam godina a nastupao je širom sveta – u Engleskoj, Sjedinjenim Američkim Državama, Kanadi i Grčkoj, dok u poslednje tri godine nastupa i u Beogradu, nastojeći da naš glavni grad uvrsti na mapu sa izuzetno bogatom scenom.

Zahvaljujući svom britanskom i srpskom poreklu, Oliver na šarmantan način kombinuje humor zasnovan na posmatranju razlika između srpskog i engleskog mentaliteta, kao i na zapažanjima i iskustvima proisteklima iz života u Beogradu. Na njegovom repertoaru su zastupljene i sve druge teme vezane za odnose između odraslih, razumevanje među nacijama i generacijama i još mnoge druge teme u okviru tradicionalnog humora.

Povezana vest:  Raskorak - izložba fotografija Nemanje Đorđevića

Tokom svojih nastupa Oliver je uvek u dijalogu sa publikom generalno ili pojedinačnim ljudima koji sede u publici, jer istinski veruje da je stand up komedija umetnost živog performansa koja na najbolji način omogućava komunciranje i interakciju. Oliver je završio klasičnu literaturu i master studije političkih nauka na City Unversity London.

Više informacija na www.facebook.com/oliver.sotra i www.facebook.com/tranzit.belgrade

Povezana vest:  Otvoren 10. Bijenale umetničkog dečjeg izraza – BUDI