deset-ala-u-krevetu

Urnebesna dečja knjiga „Deset ala u krevetu“ od 30. juna u prodaji

Zabavna i duhovita zvučna knjiga za decu koja imaju više od 3 godine naći će se u prodaji širom Srbije od utorka, 30. juna.

Knjiga „Deset ala u krevetu“ Kejti Koton i Aron Bleha sadrži fantatične ilustracije i urnebesno smešne priče. Pritisnite svaku stranicu da čujete gric, hik, trt!

Povezana vest:  „Zavet heroja" – roman o porodici, istini, ljubavi i pravdi uskoro u prodaji

Deset ala Kijavko, Alavko, Kikotavi, Rigolo, Štucko, Plašljivko, Pospanko, Prdavko, Češko i Srkut guraju se u krevetu. Na svakoj strani po jednu alu izbacuju ostale ale s kreveta, a čitaoci mogu da je pritisnu i čuju kakve smešne zvuke ispušta, kao što je hrkanje, podrigivanje, kijanje, štucanje… Na kraju, sve ale završe na podu i shvate da im je još više tesno.

Povezana vest:  Tematske celine na izložbi ŽIVEO ŽIVOT

„U krevetu je bilo deset ala,
A ona prdava reče…
‘MRDAJ!'“

Stisni alu što je pala da
čuješ smešne zvuke!

Kejti Koton je završila engleski jezik na Oksfordskom univerzitetu i radila u školi dok nije postala urednica u Templar Publishingu.
Aron Bleha je umetnik i dizajner igračaka, pravi crtaće i ilustracije za klijente kao što su Disney, HarperCollins, Macmillan Publishing and Cartoon Network.

Povezana vest:  „Mefisto” na sceni Srpskog narodnog pozorišta u Evropskoj prestonici kulture

„Deset ala u krevetu“ možete kupiti od utorka, 30. juna u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i sajtu www.laguna.rs.