seks - kako da prevazidjes samu sebe

seks - kako da prevazidjes samog sebeVodiči za seksualno sazrevanje od srede u prodaji

Vodiči za seksualno sazrevanje dr Svetlane Zdravković u izdanju Lagune naći će se u prodaji od srede, 26. avgusta.
„Seks – kako da prevaziđete samog sebe“ i „Seks – kako da prevaziđete samu sebe“ knjige su iz kojih možete saznati nešto novo o seksu i seksualnosti.
Ovo su knjige koje svakako razotkrivaju dogme i uče nas kako da budemo zadovoljniji i srećniji. Ono što ih posebno izdvaja jeste to što na kreativan način kombinuje stručno obrađeni tekst sa humorom uobličenim u crtežima Boba Živkovića.
Svetlana Zdravković, jungovski orijentisana psihoanalitičarka sa velikim iskustvom u kliničkoj praksi, na pristupačan i interesantan način čitaocima i čitateljkama nudi odgovore u vezi sa najrazličitijim pitanjima koja bi se mogla postaviti kada se govori o seksu. Od toga koje su tipične greške koje se usled nepoznavanja ili nesigurnosti ponavljaju, do toga šta se najčešće ne uzima u obzir a trebalo bi, autorka na konkretnim primerima pokušava da dekonstruiše brojne predrasude vezane uz seksualnost. Zato je ova knjiga namenjena kako onima koji tek stupaju u seksualne odnose, tako i onima koji imaju seksualnog iskustva ali žele da unaprede i poboljšaju svoj seksualni život.
„Vešto koristeći brojne primere iz kinematografije i popularnih pesama u kombinaciji sa nizom autentičnih priča iz kliničke prakse, a sve to prožeto jednom prefinjenom dozom humora vešto ilustrovanog brojnim karikaturama i crtežima, knjiga je napisana na način da svako ko je čita, bez obzira da li je reč o odraslima ili adolescentima, može da sazna nešto novo o seksu i seksualnosti.“ Mr sci med. dr Slobodan Udović, psihijatar, med. seksolog
Dr Svetlana Zdravković je jungovski analitičar – član Međunarodne asocijacije analitičkih psihologa (IAAP), Nezavisne grupe analitičkih psihologa (IGAP) u Londonu i Saveza društva psihoterapeuta Srbije (SDPTS). Doktorirala je na Odeljenju za psihologiju Filozofskog fakulteta u Beogradu. Specijalista je medicinske psihologije. Radi u Institutu za mentalno zdravlje kao klinički psiholog i jungovski analitičar. Predavač je po pozivu u Nezavisnoj grupi analitičkih psihologa (IGAP) u Londonu, u Međunarodnoj školi analitičke psihologije (ISAP) u Cirihu i na letnjem seminaru u Engleskoj.
Vodiče za seksualno sazrevanje od srede, 26. avgusta možete kupiti u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari ww.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.
Povezana vest:  Jubilarno izdanje bestselera "Ringišpil" Jelene Bačić Alimpić