klub-novi-popusti

Od 1. oktobra nove pogodnosti za članove Laguninog kluba čitalaca

Ove jeseni iz Lagune stižu nove povoljnosti koje smo pripremili za sve članove Kluba čitalaca i one koji će to tek postati. Ljubitelje dobrih knjiga, pored osnovnog članskog popusta, očekuje još mnogo iznenađenja. Članovi Kluba koji kupuju više imaće i veće popuste, a novina je da smo pored popusta na kupovinu tri ili više knjiga pripremili i popuste na knjige drugih izdavača, proizvode gift programa, najnovije Lagunine naslove i rođendanski popust.
Kupovinom najmanje jedne knjige u izdanju Lagune na sajtu www.laguna.rs ili u našim klubovima čitalaca postajete član Laguninog kluba čitalaca, a članstvo vam se aktivira narednog radnog dana. Članstvom u našem Klubu ostvarujete pravo na redovne popuste, poklone i druga članska iznenađenja.
Učlanjenjem u Klub naši čitaoci stiču pravo na popust od 10% u odnosu na knjižarske cene. Redovni kupci – članovi Kluba imaju privilegiju da na svaka tri meseca ostvare sve veće popuste, koji će im naše knjige učiniti još pristupačnijim. Svaku kalendarsku godinu podelili smo na četiri tromesečja (kvartala): januar–mart, april–jun, jul–septembar i oktobar–decembar. Članovi Kluba koji u toku prvog kalendarskog kvartala po učlanjenju kupe neki od Laguninih naslova, u sledećem kvartalu mogu koristiti popust od 15%. Ukoliko se kupovina obavi i u sledećem kvartalu, popust se povećava do maksimalnih 20%. U slučaju da u toku jednog kvartala ne obavi kupovinu članu Kluba se umanjuje popust za 5%, sve do početnog popusta od 10%. Članstvo u Klubu prestaje kada prođe više od godinu dana bez registrovane kupovine.
Prilikom kupovine 3 ili više Laguninih knjiga članovi ostvaruju količinski popust od 10%. Novina je da članovi Laguninog kluba čitalaca mogu iskoristiti i dodatni popust od 10% na nove Lagunine naslove, koji su izašli u prodaju u prethodnih 15 dana.
U svim Laguninim klubovima u knjižarama Delfi članovi Kluba stiču pravo na popust od 5% na ostala domaća i strana izdanja. Kupovinom 3 ili više knjiga popust raste na 10%. Članovi Kluba stiču pravo i na popust od 5% prilikom kupovine artikala gift programa u svim knjižarama Delfi i Delfi Skveru. Članove Kluba ćemo obradovati i novim rođendanskim popustom. Na svoj rođendan članovi mogu ostvariti popust od 40% prilikom kupovine najviše 3 Lagunine knjige.
Učlanjenjem u Klub čitalaca dobijate numerisanu člansku kartu koja vam omogućava sve pogodnosti. Prilikom svake kupovine obavezno je posedovanje članske karte, jer se samo na taj način mogu ostvariti navedeni popusti. U slučaju gubitka članske karte član je dužan da o tome obavesti zaposlene u jednom od Laguninih klubova čitalaca, gde će mu biti izdata nova članska karta.
Popunjavanjem pristupnice prijavljujete se na mejling listu Kluba čitalaca preko koje ćemo vas redovno obaveštavati o svim aktuelnostima u Klubu, uključujući informacije o novim naslovima, promocijama i akcijama.
Dosadašnjim Laguninim članovima biće korigovane članske pogodnosti u skladu s novim pravilnikom koji možete pogledati OVDE.
Primena novog obračuna počinje 1. oktobra 2015. godine, a novu člansku kartu možete preuzeti od 10. septembra 2015. godine u jednom od Laguninih klubova čitalaca. Spisak klubova možete naći na www.laguna.rs, najposećenijem izdavačkom sajtu u regionu.

Povezana vest:  Manifestaciju Most Srbija na Art Market Budapest otvara Maja Gojković