Braca Bluzeri FOTO Luka Trajkovic

Atraktivni mjuzikl „Braća (B)luzeri ponovo na repertoaru Mikser teatra

Nakon letnje premijere „Braća (B)luzeri“ se vraćaju u Savamalu, pa će taj mjuzikl inspirisan kultnom američkom muzičkom komedijom iz 1980. ponovo biti na repertoaru Mikser teatra 2. i 3. oktobra u Mikser Hausu.
Sa dvojicom protagonista koji gotovo nikada ne skidaju naočare za sunce i crna odela uz glumačko, pevačko, plesačku ekipu, predstava praćena domaćim i svetskim džez, bluz i rok hitovima, na duhovit način govori o životu umetnika.
Mjuzikl dotiče teme koje se odnose na preživljavanje i dešavanja iza scene na kojoj stvari deluju blistavo, navode iz Miksera.
Braća Džidži (Ivan Jevtović) i Elvis (Ivan Mihailović) pored mnogobrojnih prepreka: od eksplozija, preko opasnih žena, do susreta sa policijom, ponovo okupljaju svoj bend i pokreću kulturnu revoluciju, bore se za spas kulture i umetnosti, a njihova „božja misija“ sastoji se u očuvanju poslednjih ostataka istinskih vrednosti i poruka koje se ljudima putem umetnosti prenose.
Koncertno – scensku atmosferu upotpuniće i Nenad Mr. Swagger Zlatanović, jedan od domaćih najboljih bluz izvođača, koji će se pridružiti Braći (B)luzerima na sceni.
Ulaznice se nalaze u pretprodaji na svim prodajnim mestima Gigs Tixa po ceni od 700 dinara, dok će na dane izvođenja cena biti 900 dinara.

Povezana vest:  "Kako ubiti gospodina Frojda" Dževada Sabljakovića