ALEKSANDRA KOVAC GOST EMISIJE IMPULS

Aleksandra Kovač gošća emisije Impuls

Glavni grad Bosne i Hercegovine je zahvaljujući Sarajevo Film Festivalu stavljen na mapu nezaobilaznih destinacija za sve ljubitelje sedme umetnosti iz regiona, ali i šire. Ovako značaj kulturni događaj nije mogao da prođe bez ekipe emisije Impuls koja se sredinom avgusta tamo sastala sa Aleksandrom Kovač – kantautorkom, kompozitorkom filmske muzike, producentkinjom i sudijom šoua X Factor.
Ovo je Aleksandri bila prva poseta Sarajevu nakon deset godina. Ljubav prema ovom gradu je nasledila od oca, proslavljenog Kornelija Kovača koji je upravo tu studirao i proveo najveći deo života. Osim ljubavi prema Sarajevu, Aleksandra i njena sestra Kristina su od oca nasledile i dar za muziku, ali su dobile i priliku da od malena odrastaju uz najveće muzičke legende sa ovih prostora sa kojima i same danas sarađuju.

Povezana vest:  Cher kritikovala nastup Miley Cyrus: Bio je veoma loš

U emisiji Impuls, koju na MTV kanalu možete da pogledate u sredu u 21:00, čućete kako je izgledalo provoditi detinjstvo u muzičkom studiju uz sve te zvezde. Saznaćete kolika joj je hrabrost i odlučnost bila potrebna da ponovo krene na fakultet i završi magistraturu na polju filmske kompozicije na prestižnom univerzitetu u Edinburgu. Ali učenje i komponovanje nisu jedine stvari koje okupiraju život prve dobitnice MTV nagrade sa ovih prostora. Naime, pored uspešne karijere u pop muzici i od nedavno primenjenoj muzici, Aleksandra je jedini ženski član žirija takmičenja X Factor. Šta je njena oprobana formula za savladavanje stresa i izazova koje život i posao nose saznaćete u Impulsu!

Povezana vest:  Zvona gradske kuće Osla odaju poštu Bouviju pesmom Changes

IMPULS NA MTV KANALU
Premijera: sredom u 21:00
Reprize četvrtkom u 22:40, petkom 19:00, subotom u 12:10 i nedeljom u 17:30