Zakoni sudbine

„Zakoni sudbine“ Ridigera Dalkea u prodaji od četvrtka

„Poznavanje zakona sudbine, kraljevski je put do ispunjenog života“, tvrdi Ridiger Dalke, jedan od najpoznatijih autora iz oblasti duhovnosti i opšteg zdravlja i jedan od autora kultne knjige „Bolest kao put“.

U „Zakonima sudbine“, novoj knjizi koju objavljuje Laguna, on rezimira svoj dugogodišnji rad, ilustrativnim primerima ukazuje na mehanizme delovanja i pomaže čitaocu da bolje razume svoja iskustva. Ova knjiga otvara potpuno novi pogled na svet.

Kada želimo da igramo neku igru, prvo moramo da budemo upućeni u pravila igre. Često se, međutim, ponašamo tako kao da se to ne odnosi i na najvažniju igru od svih, na sam život. Ridiger Dalke nam u ovoj važnoj knjizi objašnjava sve zakonitosti koje sudbinski utiču na naš život. To su, između ostalog, zakon polarnosti, zakon početka, zakon polja i zakon rezonance.
Sa zakonima sudbine isto je kao i sa zakonima fizike. Ako su nam poznati, možemo da imamo koristi od njih, a ako ih zanemarujemo, često će nam se događati neprijatnosti čiji će nam uzroci ostati nejasni.

Povezana vest:  Laguna na 27. Međunarodnom sajmu knjiga u Sarajevu

Zašto se često dešava da se iz dobre namere izrodi zlo, zašto čak i kod najmudrijih, ili kod ljudi kojima se divimo, uočavamo mračne strane potisnute u senku, u čemu je tajna čuvene „ljubavi na prvi pogled“, kako deluju misaona polja i druge dileme razrešiće vam ovo knjiga.

Ridiger Dalke, jedan od najvećih stručnjaka iz oblasti holističke medicine, već se decenijama bavi zakonima koji utiču na ljudsku sudbinu. U ovoj knjizi, pomoću primera i brojnih ilustracija u boji, objašnjava kako mišljenje i osećanja određuju našu stvarnost, pokazuje nam kako nam primena zakona sudbine u praksi pomaže da sebe poštedimo muka i patnji i istovremeno nam ukazuje na kraljevski put do ostvarenja naših duševnih potencijala.

Povezana vest:  Milovan Vitezović: neprolazna vrednost večito mlade književnosti

Ridiger Dalke je studirao medicinu u Minhenu, a posle završenog medicinskog fakulteta prošao je obuku za lekara prirodne medicine i psihoterapeuta. Od 1978. do 2003. radio je kao psihoterapeut. Godine 1989, zajedno sa suprugom Margit, osnovao je Isceliteljski centar u Johaneskirhenu. Danas drži seminare i predavanja širom sveta, a kad je reč o medicini, bavi se pre svega lečenjem postom. Njegove knjige o psihosomatskoj medicini, koje uključuju i duhovne teme, svetski su bestseleri prevedeni na više od dvadeset jezika.

Povezana vest:  PET NAGRADA ZA PREDSTAVU "BIZARNO" NA FESTIVALU PRAIZVEDBI U ALEKSINCU

Knjigu „Zakoni sudbine“ možete pronaći od četvrtka, 1. oktobra u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.