Pobednik foto-konkursa Mateja Jeremic i PR izdavačke kuce Laguna Vanja Gavrovski

Uručene nagrade pobednicima foto-konkursa „Leto sa Lagunom“

Prošle sedmice Lagunu su posetili Mateja Jeremić i Katarina Vujičić, dobitnici prve i treće nagrade na konkursu „Leto sa Lagunom“ koji je izdavačka kuća Laguna ovog leta organizovala na svom sajtu www.laguna.rs.

Za fotografiju „Ubrzanje“ Mateja Jeremić je osvojio prvo mesto. Povodom nagrade, Mateja je rekao: „Ovaj konkurs mi izgleda kao zanimljiv poziv na kreativnost Laguninih čitalaca. Drago mi je zbog osvojenog prvog mesta na foto-konkursu, pogotovo jer se tome nisam nadao. Ideja za fotografiju je nastala tako što sam, u vreme kada sam saznao za konkurs, radio mnogo dugih ekspozicija.“

Povezana vest:  FAJRONT REPUBLIKA 16. aprila uživo u DOB-u

Za osvojeno prvo mesto Mateji je uručen poklon paket od pet knjiga izdavačke kuće Laguna i tablet „Tesla“ koji je obezbedila kompanija ComTrade.

Elvira Guzijan, autorka fotografije „Letnji čas istorije“, osvojila je drugo mesto i nagradu od sedam knjiga izdavačke kuće Laguna koje su joj poslate na kućnu adresu.

Trećeplasirana Katarina Vujičić, za fotografiju „Leto noći“ nagrađena je paketom od pet knjiga izdavačke kuće Laguna koje je preuzela u prostorijama Lagune.

Povezana vest:  Britka književnost Zorane Maravić osvaja čitaoce širom Srbije

I ovaj konkurs imao je veliki odziv, a učesnici su se prijavljivali sa veoma zanimljivim fotografijama i pokazali svoju kreativnost. Knjiga je inspirisala mnoge čitaoce da se oprobaju u fotografiji. Zahvaljujemo se svim učesnicima na odzivu i fotografijama koje su podelili sa nama.