drvo-zivota-korice

„Drvo života“ Kristine Kovač u prodaji od petka

Kristinu Kovač poznajete, slušali ste njenu muziku. A sada je pred vama njena prva knjiga koja odgovara na pitanje postoji li pogrešno vreme za pravu ljubav.

„Drvo života“ je romantična i potresna priča o dvoje ljudi koji su pronašli ljubav kada su je najmanje očekivali.

Ona je bila u braku koji se raspadao dok se on u bolnici borio za goli život.

Povezana vest:  Umetnici sa zapadnog Balkana u bečkoj Muzejskoj četvrti

Nakon rođenja ćerke koju je žarko želela, Katarina Molnar suočava se sa činjenicom da je njen brak sa Borisom na izdisaju.
Na Kliničkom centru, Damjan Vidak leži na Intezivnoj nezi sa dijagnozom teške bolesti i neizvesnim prognozama.
Jednog usamljenog snežnog popodneva Katarina će na Facebooku pronaći upravo Damjana, starog poznanika u dramatično novim okolnostima. Njihove sudbine neočekivano će se spojiti u priču o ljubavi kad joj vreme nije, u priču o hrabrosti, suočavanju sa slabostima i strahovima, u priču o strasti, životnim dilemama i odlukama koje se moraju doneti: Ostati ili otići? Učiniti ono što je „ispravno“ ili zgrabiti sreću oberučke?

Povezana vest:  Knjiga za decu koju treba svi da pročitaju: "Riba na drvetu" u prodaji

Oni koji su imali priliku da zavire u knjigu dok je još bila u rukopisu ističu da je Kristina napisala „najhrabriji ljubavni roman u poslednjih nekoliko godina“, da je „ispričala dirljivu priču na moderan način, poklonila čitaocima istinsku tugu bez patetike“ i da je njeno pisanje „ogoljeno, dirljivo, očaravajuće“.

Kristina Kovač je kompozitor, tekstopisac, izvođač i muzički producent. Rođena je 10. novembra 1974. u Beogradu, gde i živi. Ima ćerku Taru i čoveka Danijela.

Povezana vest:  "Grand Central" Dušana Miklje od srede u prodaji

Knjigu „Drvo života“ možete pronaći od petka, 16. oktobra u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.