Kazna-za-greh-Noc-kada-su-dosli-svatovi

Najtraženije knjige u izdanju Lagune na Sajmu knjiga

I ove godine štand Lagune vrveo je od brojnih posetilaca i čitalaca. Pet knjiga koje su se izdvojile kao najtraženije ukazuju na raznovrstan ukus čitalačke publike i dokazuju činjenicu da je Laguna izdavačka kuća koja može da zadovolji i sve ukuse, zavisno od toga šta želimo od pisane reči.

Povezana vest:  Novogodišnji operski gala koncert umetničkog ansambla ,,Stanislav Binički'' 28.decembra u Kombank dvorani

Najtraženija knjiga bila je prva knjiga trilogije Jelene Bačić Alimpić „Kazna za greh – Noć kada su došli svatovi“, izuzetno emotivan roman prožet krhotinama ljudskog bola i slabosti, jalovim željama, lažima i neizrečenim tajnama.

Odmah za njom je roman „Sama“, uzbudljiva ispovest Isidore Bjelice o delu njenog života o kojem dosad niko nije znao ništa.

Povezana vest:  Odabrani srpski i austrijski umetnici za učešće na onlajn platformi „Na drugi pogled“

Na trećem mestu je knjiga Paula Koelja „Maktub“, ruznica mudrosti različitih kultura i naroda, koju je Laguna prvi put objavila na srpskom jeziku.

Na četvrtom mestu našla se nova knjiga Harper Li „Idi postavi stražara“, roman na koji smo čekali više od pola veka a kojim nam se vraćaju Skaut, Atikus i ostali junaci čuvenog romana „Ubiti pticu rugalicu“.

Povezana vest:  Izložba Vedrane Ivanović: "Guide To Life" u galeriji Doma omladine Beograda

Među pet najtraženijih knjiga ovogodišnjeg jubilarnog Sajma je i novi roman jednog od najboljih pisaca mlađe generacije Vladimira Kecmanovića, „Osama“.

Do sledećeg Sajma knjiga uživajte u čitanju uz knjige o kojima se priča!