Svemirska-princeza-4-Ah-ljubav

Nova knjiga iz serijala „Svemirska princeza“ u prodaji od četvrtka

Nakon knjiga „Rođendan“, „Zaljubljeni Mančula“ i „Pobunjena princeza“, serijal „Svemirska princeza“ završava se knjigom „Ah, ljubav“.

Serijal „Svemirska princeza“ prati avanture princeze Zi čiji je svemirski brod zbog kvara sleteo u Botaničku baštu u Beogradu. Nastao je po ideji producentske kuće Advance i Siniše Đokića, i pitanja šta se desi kad vanzemaljci posete naše krajeve.

Povezana vest:  Svetski dan deteta u znaku ljubavi prema čitanju

U završnom delu, knjizi „Ah, ljubav“, otkrivamo da zabune često nastaju, naročito onda kada slušamo tuđe savete umesto svoje srce i kada prećutimo istinu koju bismo najradije rekli.
Posle neuspešnog sastanka sa Zi, Ameba je čekao zgodan momenat da priđe Andrei i kaže joj da je zaljubljen u nju zato što je odlučio da mu ona bude devojka, a Mančula je pokušavao da ga odvrati od toga zato što je, to sigurno niste zaboravili, on zaljubljen u Andreu. Hoće li se i Andrea i Zi zameniti? I da li će se rešiti ova zabuna pre nego što kvar na svemirskom brodu bude otklonjen? Jer došlo je vreme da princeza Zi i njen ljubimac Mančula napuste Zemlju…

Povezana vest:  Završena treća konferencija projekta Jezici i nacionalizmi

Ovo je zabavna priča o porodici, o tinejdžerskoj ljubavi, o prijateljstvu, o problemima odrastanja i namenjena je deci i njihovim roditeljima, a imali ste priliku i da je gledate kao TV seriju za decu na RTS-u.

Knjige su ilustrovane i na ćirilici.

Sonja Ćirić, spisateljica i novinarka, scenario za TV seriju „Svemirska princeza“ pretočila je u knjige.

Knjigu možete pronaći od četvrtka, 19. novembra u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.

Povezana vest:  Oleg Kirejev i Vasil Hadžimanov zajedno 28. februara na Kolaracu