raspareni par

U petak u teatru Le Studio: RASPARENI PAR

Le Studio, „skriveni teatar Beograda“, će i ovog petka ugostiti ljubitelje drugačijeg umetničkog izraza u svom ambijentu, koji više podseća na dnevnu sobu ili vaš omiljeni bar, nego na pozorišta na koja ste navikli. Tim pozorišta dočekaće vas sa osmehom, smestićete se u udobne kauče i uživati u direktnom, iskrenom i emotivom pozorišnom činu koji se nakon izvođenja nastavlja u opuštenom razgovoru uz dobru muziku.
U petak 5.2. u 20h je na repertoaru „Raspareni par“, najpopularnija komedija ovog teatra, koja je imala više od 50 igranja. Rađena je po kultnom filmu „Odd couple“, a adaptirana je u potpunosti u srpski kontekst. Prepoznaćete sebe, svoje prijatelje, vaše fore i navike – svakodnevnicu koju volite.
„Raspareni par“ je priča o Raši i Srećku, dva prijatelja iz Beograda. Raša je najaljkavija osoba na svetu… Srećko je poput Meri Popins. Samo za vas u pozorišnom ringu: asepsol protiv pikavaca, domestos protiv buđavih sendviča, Sinan protiv 20/44 i jonizator protiv dima… u borbi na život i smrt.
Dobro nam došli!
Više informacija možete pronaći na sajtu: www.lestudio.rs
Informacije i rezervacije: 064 187 17 31 i [email protected]

Povezana vest:  Vulkančić knjige na specijalnoj sajamskoj akciji