Le Studio, malo, intimno pozorište izvodi predstave za ljubitelje specifičnog umetničkog izraza, u ambijentu koji podseća na vašu dnevnu sobu ili omiljeni kafić.Glumci igraju toliko blizu publike da se i posetioci osećaju kao da su deo predstave.Nakon završetka predstave oni koji žele da ,,produže,, ugodno veče ostaju na druženju sa timom pozorišta, uz dobru muziku i razgovor.

Povezana vest:  Druženje sa autorima knjige "Urnebesna fizika" u subotu u 11 sati u knjižari Delfi u TC Aviv Park na Zvezdari

U subotu 21.05. možete uživati u najpopularnijoj komediji pozorišta Le Studio, Raspareni par.To je zabavna i dinamična priča o dva druga koja, nakon razvoda sa ženama odlučuju da žive zajedno.Zašto ih žene više ne trpe, ko će preuzeti kuhinju, a ko će posle posla svraćati u kafanu, proverite u našoj adaptaciji popularnog filma Odd couple uz mnogo smeha i zabave!

Povezana vest:  MEĐUNARODNI SIMPOZIJUM U DOMU OMLADINE, "UMETNIK IZVOĐAČKIH UMETNOSTI - OD ULOGE POBUNJENIKA DO ULOGE ZVEZDE U SVETU POZNATIH"

Dođite da se družimo!

Više informacija možete pronaći na sajtu: www.lestudio.rs

Informacije i rezervacije karata: 065 287 17 31 i  [email protected]