Hit predstava „Čikaške perverzije – Integralno“ najavljena za 25. maj u beogradskom Sava centru je RASPRODATA! Međutim, njeno izvođenje zbog bolesti jednog člana glumačke ekipe mora biti ODLOŽENO za 29. jun (20:00) u Sava centru.

VAŽNO! Sve ulaznice kupljene za izvođenje 25. maja važe za „Perverzije“ 29. juna. Ko želi može vratiti ulaznice na mestu kupovine.

-Uložili smo mnogo truda u predstavu i sa nestrpljenjem smo čekali trenutak kada ćemo se pojaviti pred publikom u ispunjenom Sava centru. Međutim, trenutni zdravstveni problemi jednog člana naše glumačke ekipe prisiljavaju nas da uživanje u ‘Perverzijama’ nakratko odložimo. Svima nam je teško zbog odlaganja, ali potrebno je malo strpljenja i vidimo se uskoro! – poručuje Dragan Gagi Jovanović.

Povezana vest:  Koncert Sofije Knežević 11. septembra u Narodnom pozorištu

„Čikaške perverzije“, u kojima igraju Jovanović, Branka Pujić, Olga Odanović i Igor Đorđević, od decembra 2014. godine zabeležile su spektakularan niz od 60-tak rasprodatih izvođenja u Domu omladine Beograda, Pozorištu mladih u Novom Sadu i brojnim drugim dvoranama i pozorištima u Srbiji.

„Čikaške perverzije – Integralno“ su kruna ovog niza – posle skoro dve decenije predstava će biti izvedena u legendarnoj prvobitnoj, integralnoj verziji koja je igrana od premijere 1993. do 1998. godine.

Povezana vest:  Zvuci harfe u „Guarneriusu“

„Želja nam je da publici pružimo priliku da vidi integralne ‘Čikaške perverzije’, onakve kakve su bile na početku, sa svim scenama koje su bile na premijeri 1993. godine. Takve su poslednji put igrane negde 1998. godine“, kaže Jovanović.

Prema njegovim rečima, pomenute scene su morale ispasti iz „Perverzija“ jer su tokom vremena „nagomilane improvizacije produžile trajanje predstave“.

„Scene koje vraćamo su još provokativnije i još više u duhu seksualne revolucije o kojoj govori naša predstava. Te scene će samo doprineti da se još više vratimo u jedan od najlepših perioda čovečanstva kad su ljudi mislili samo na ljubav i na ništa drugo“, objašnjava Jovanović.

Povezana vest:  Kako se organizovati za najbolju Noć muzeja do sada?

Sad će ljubitelji „Perverzija“ 29 . juna dobiti neočekivanu priliku da uživaju u čarima „Čikaških perverzija – integralno“, odnosno u „Perverzijama“ na veliko, pošto će se Gagiju, Branki, Olgi i Igoru pridružiti plesni ansambl i brojni statisti, uz novu scenografiju u Sava centru.

PHOTO: Zoran Lazarević