Jelena Bačić Alimpić kao pisac predstavila se romanom „Ringišpil“ i odmah je stekla armiju čitalaca koja se uvećala romanima koji su usledili: „Pismo gospođe Vilme“ i „Poslednje proleće u Parizu“.

Ipak, ambiciozno zamišljena trilogija „Kazna za greh“ Jelenu je bez svake sumnje učinila autorkom najčitanijih knjiga u našoj zemlji. Od kada je objavljena prva knjiga „Noć kada su došli svatovi“, prvo mesto na top-listama se nije menjalo. Isto se dogodilo i sa drugim delom „Knjiga uspomena“, da bi treći deo „Molitva za oproštaj“ doneo veliko finale i neskriveno zadovoljstvo čitalaca jer su visoka očekivanja ispunjena.

Povezana vest:  U New Moment galeriji Ideja, od 10. septembra biće otvorena izložba najvećih španskih majstora pod nazivom "CUATRO GATOS"

Zamišljena kao trilogija, „Kazna za greh“ je uzbudljiva saga o sudbini dve porodice s početka 20. veka, staleškoj podeli, varoškim i vlastelinskim sudbinama i tajnama neobičnih likova čije se sudbine prepliću i sudaraju. Velika priča o zabranjenoj ljubavi Emilije i Mihajla, kćerke kovača i grofovog sina.

Izdavačka kuća Laguna je pripremila komplet trilogije „Kazna za greh“! Za sve čitaoce koji obogaćuju svoju biblioteku, ili žele da obraduju nekog dobrim štivom za čitanje, komplet „Kazna za greh“ je pravi izbor.

Povezana vest:  Poznate ličnosti i poštovaoci podržali Isidoru Bjelicu

Komplet knjiga trilogije „Kazna za greh“ naći će se u prodaji u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs od srede, 10. avgusta.