U nedelju 7. avgusta je završen, drugi po redu, APA Beer Garden, koji je počeo 10. juna na makiškoj strani Ade Ciganlije. Preko 150 hiljada posetilaca, među kojima je bilo i stranih turista, tokom dva meseca je uživalo u brojnim besplatnim programskim sadržajima.

Održano je preko 70 koncerata bendova sa domaće i regionalne muzičke scene, prikazano je više od 20 filmova u bioskopu na otvorenom, a svake nedelje su održavane matine žurke koje su pravili neki od najboljih domaćih DJ-eva.

Povezana vest:  THE SPECTRUM:Serbia Color Festival stiže u Rumu!

Više od 40 pivskih brendova iz ekskluzivne ponude domaćeg i uvoznog asortimana Apatinske pivare je zadovoljilo ukuse brojnih pivskih sladokusaca, a svakodnevno su bile organizovane i brojne zabavne igre u kojima su posetioci mogli da osvoje i brojne nagrade.

Priliku da prvi put uživaju u konceptu Beer Gardena ove godine imali su i stanovnici i gosti Novog Sada i Kragujevca. Više desetina hiljada posetilaca je tokom deset dana pratilo preko 40 koncerata na novosadskom Štrandu i u Zastavinoj bašti u Kragujevcu.

Povezana vest:  Novi album Rodžersa Votersa sledeće godine

Bogat program u sva tri grada, opravdao je očekivanja gostiju kako izborom piva tako i dobrom muzikom, a bezbednost je bila na vrhunskom nivou, tako da je sve proteklo bez problema i incidenata.

Uz kids, pet i bike friendly, ovogodišnji APA Beer Garden pružio je osećaj potpune opuštenosti i neposrednosti, koji je svakom posetiocu dočarao pravi duh sva tri grada – kosmopolitski i srdačan, željan da svojom nekonvencionalnošću privuče goste iz svih krajeva sveta.

Povezana vest:  MTV PUSH IZVOĐAČI ZA SEPTEMBAR SU JUNGLE I "BUSY EARNIN'"

Manifestacija je zauzela posebno mesto u srcima Beograđana, Novosađana, Kragujevčana i njihovih gostiju, i na taj način u sva tri grada postala omiljena lokacija za opuštanje i provod u toku leta.

Verujemo da će APA Beer Garden privući još više inostranih i domaćih turista u Beograd, Novi Sad i Kragujevac i time doprineti još boljem pozicioniranju ovih gradova kao razvojnih privrednih i turističkih destinacija za budućnost.