riddle_tales_book_one-uros_petrovic_vUroš Petrović je jedan od najomiljenijih pisaca dece ali i odraslih. Svi vole da se nađu u njegovom društvu, odgovaraju na zagonetke i osvoje nagrade. Način na koji Uroš komunicira sa čitaocima je jedinstven i to mu je donelo veliko uvažavanje i autoritet u dečjem svetu. I ne samo u dečjem…

Njegove knjige podstiču na razmišljanje, čine da sopstveno znanje sagledamo na nov način, uče nas da razmišljamo. Prva knjiga hit serijala priča za rešavanje „Zagonetne priče“, koji je samo u Srbiji prodat u preko 100.000 primeraka, prevedena je na engleski jezik.

Povezana vest:  Objavljen takmičarski program 27. Međunarodnog festivala pozorišta za decu u Subotici

„Riddle Tales“ idealna je za sve uzraste za nastavu na engleskom jeziku, pri kojoj polaznici bivaju stimulisani da unaprede verbalne načine da dođu do rešenja za misterije i zagonetke! Uz ovu knjigu čak i učenje engleskog unutar porodice postaje nezaboravna zabava!

Pored toga što rešavanje „Zagonetnih priča“ podstiče kreativno razmišljanje i razvoj logičke inteligencije, ono će ovoga puta doprineti i zanimljivijem, intenzivnijem i uspešnijem savladavanju engleskog jezika.

Povezana vest:  „HOFMANOVE PRIČE" U BIOSKOPU CINEPLEXX UŠĆE SHOPPING CENTER

„Riddle Tales“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs od ponedeljka, 15. avgusta.