Hit serija E! kanala WAGS, o ženama i devojkama profesionalnih sportista, vraća se na ekrane u drugoj sezoni, od 19. avgusta u 20:00. Jednočasovne rijaliti epizode ispunjene dramom pokazaće svet najtraženijih sportista iz ugla žena koje se nalaze uz njih.

WAGS (žene i devojke sportskih zvezda) se bavi takmičarskim, brzim i glamuroznim životima lepih i smelih žena koje formiraju ekskluzivni klub za supruge i devojke najtraženijih profesionalnih sportista.  Ove žene se bave najvećim poduhvatom: da privuku i zadrže svoje muškarce. Ova hit serija na E! kanalu prati elitnu grupu bliskih prijateljica koje spajaju stroga hijerarhija, nepisana pravila i pregršt drame, a one koje imaju burmu i muža su one sa najviše moći. Ove žene stalno osmišljavaju i taktiziraju kako da zadrže svoje mesto među WAGS, zbog luksuznog životnog stila koji dolazi sa tom ulogom, a sa druge strane pokušavaju da se bave svojim karijerama, što često obuhvata manekenstvo, dizajn ili pisanje bloga. Kao i u sportu, svi žele da osvoje glavnu nagradu, a to je u ovom slučaju status supruge.

Povezana vest:  Premijera 8 sezone serije "Sve žene mog muža" na TLC kanalu

Tokom dvanaest epizoda  novi likovi Sophia Pierson i Tia Shipman pridružiće se prvoj postavi koju čine: Sasha Gates, Barbie Blank, Autumn Ajirotutu, Nicole Williams, Natalie Halcro i Olivia Pierson.

Tia Shipman je elitni model agencije Ford čiji su klijenti brojni brendovi i modne kuće. Ona je takođe uspešna i u industriji zabave, pojavila se u televizijskim serijama CBS-a The Bold & Beautiful, FOX-a Grandfathered i  ABC-a Ugly Betty, kao i u mnogobrojnim reklamama. Nju povezuju sa igračima Denver Nuggets i  Indianapolis ColtsSophia Pierson je stilistkinja i glumica, a njena sestra je već deo serije, Olivia Pierson, dok je njena rođaka takođe u seriji, Natalie Halcro.  Sophia se povezuje sa igračem iz Tampa Bay Lightning.

Likovi koji se pojavljuju od prve sezone:

Sasha Gates je kraljica WAG grupe, udata za zvezdu američkog fudbala, Antonio Gates-a.

Autumn Ajirotutu je upoznala  još na fakultetu Seyi Ajirotutu-a iz Philadelphia Eagles i oni su u braku i imaju dvoje dece.

Barbie Blank je postala slavna kao WWE rvačka diva “Kelly Kelly” i udata je za bivšeg NHL igrača hokeja,  Sheldon Souray-a.

Povezana vest:  Premijera filma "Nebesa" u režiji Srđana Dragojevića 13.11. na HBO Max-u

Nicole Williams je uspešna manekenka koja je već  pet godina devojka Larry English-a, igrača američkog fudbala  iz kluba Tampa Bay Buccaneers.

Natalie Halcro i Olivia Pierson su rođake i najbolje drugarice koje imaju ogromnu bazu pratilaca na Instagramu i zajedno su pokrenule modni blog. Natalie je povremeno u vezi sa  igračem američkog fudbala Shaun Phillips-om, a Olivia je u vezi sa igračem Jacksonville Jaguars, Marcedes Lewis-om.

Druga sezona serije WAGS premijerno se prikazuje od 19. avgusta u 20:00 na E! Šou se može pratiti i preko Tvitera: @WAGSonE a svako se može pridružiti komentarima pomoću heštega #WAGS.

WAGS producira Machete Productions.  Amber Mazzola i Lori Gordon su izvršni producenti.

Ove sezone, rivalstvo između žena i devojaka se pojačava i tenzije u grupama su sve učestalije. Barbie je zauzeta planiranjem svog venčanja, ali sve se menja kada sazna da je sporna planirana lokacija. Kada konačno bude rekla “da”, njen odnos sa druge dve “supruge”, Sasha and Autumn, se produbljuje što izaziva dodatni razdor između dve grupe. Za to vreme Sasha pokušava da nađe balans između posvećenosti deci i karijere, dok se vraća u muzičku industriju. Autumn se fokusira na svoj brak i na odnose sa prijateljicama u WAGS kojima je nekada verovala, ali sada ima utisak da su joj okrenule leđa. Sophia raspaljuje vatru kada suočava Autumn sa tračem da je njen suprug Seyi upleten u skandal oko varanja.  U međuvremenu Olivijin dečko Marcedes pokazuje znake ljubomore i čak flertuje sa osobama bliskim njoj, a Nicole je uznemirena jer očekuje da je Larry zaprosi, ali je neko došao da je upozori na njega. Pored toga Natalie i Shaun doživljavaju značajne uspone i padove u svojoj vezi i moraju da odluče da li će da se potrude da opstanu kao par. A pored truda da ostane van sukoba, nova devojka Tia saznaje da njen dečko možda i nije pouzdan koliko je mislila.

Povezana vest:  Premijera nove HBO serije "Avenija 5" 20. januara