dani-decje-kulturePrva manifestacija „Dečji dani kulture“ u organizaciji Lagune biće održana pod sloganom „U igri sa knjigom“ od petka 23. do nedelje 25. septembra u svim knjižarama Delfi i Dexy Co Kids radnjama.

Cilj manifestacije je popularizacija dečjih knjiga kroz susrete mališana sa omiljenim piscima. Ovo će biti sjajna prilika da se po najpovoljnijim cenama kupe najbolje knjige za decu i omiljene igračke, kao i prilika da deca uživaju u programu koji je osmišljen samo za njih.

Povezana vest:  "Dečji dani kulture" - U igri sa knjigom! Od 23. do 25. septembra u knjižarama Delfi i Dexy Co Kids radnjama

U programu koji traje tri dana, u okviru redovnog radnog vremena svih knjižara, ostvariće se bliska komunikacija između književnika i čitalaca, održaće se brojne radionice za decu, a ljubitelji knjige će se neposredno upoznavati sa novim delima iz oblasti koja obuhvata knjige namenjene mlađoj publici.

U knjižarama Delfi i Dexy Co Kids radnjama popusti na Lagunina izdanja za jednu dečju knjigu iznosiće 25%, za dve 30%, za tri 35% a za četiri i više knjiga za decu 40%. Kako u Dečjim danima kulture učestvuju i drugi izdavači, popusti na njihove naslove biće 20%. Odabrani artikli iz LEGO programa biće na popustu od 10%.

Povezana vest:  Hit predstava Čikaške perverzije po 500.put u Čikagu

Samo u knjižarama Delfi odabrani artikli iz dečjeg gift programa kao i odabrane Dexy Co igračke biće na popustu od 15%.

Svi popusti važe i na sajtu Delfi knjižara www.delfi.rs, a za svaku kupovinu obezbeđeni su pokloni.

Navedeni popusti se ne mogu kombinovati sa drugim popustima i akcijama.

U Dexy Co Kids radnjama na odabrane igračke očekuje vas od 5% do 20% popusta, kao i 10% popusta na novu kolekciju garderobe i obuće.

Povezana vest:  Promocija romana Đorđa Bajića: "Ostrvo prokletih" u ponedeljak u Domu omladine

Prijatelji manifestacije su Bambi, Next, Nestle, Kosili, Lavirint, Dr.Oetker, Staedtler, Mc Donalds, Hemofarm, Immuniflor, BDR media, Beo Zoo vrt, Beogradska tvrđava, Dečji kulturni centar Beograd, UMS, Cineplexx, 12. Kids fest, Taramount film, Kulturni centar Čukarica, Teatar Carte Blanche, Akademija 28, Malo pozorište Duško Radović i pozorište Boško Buha.