marija-zezelj_moj-slatki-zivot_pressMarija Žeželj, jedna od najvećih jutjub zvezda na našim prostorima, objavila je knjigu Moj slatki život sa željom da pomogne tinejdžerkama da što lakše prebrode taj period života.

Nakon brojnih izazova koje je uspešno savladala, Marija je želela da se oproba u nečemu sasvim novom: „Dobila sam priliku da kroz pisanu reč prenesem svoja razmišljanja i iskustva. Ovo je priča o jednoj devojčici i svim izazovima koje tinejdžerski život nosi sa sobom. Verujte u svoje snove, budite svoji, jer čovek može sve da ostvari ako dovoljno veruje u to.”

Povezana vest:  Inferno stiže u bioskope!

Marija Žeželj je u subotu, 24. septembra organizovala druženje sa svojim najvernijim čitaocima, a od 26. septembra knjiga se nalazi u slobodnoj prodaji u svim knjižarama Vulkan i na sajtu Vulkan izdavaštva.

MOJ SLATKI ŽIVOT – Marija Žeželj

Za trinaestogodišnju Nađu škola je poput gladijatorske arene, a na tribinama su popularne devojčice. Ona bira da se povuče u jedan drugačiji svet u kome važe druga pravila.

Povezana vest:  19. izdanje knjige „Od kada sam se zavolela – volim" Ivane Kuzmanović uskoro u prodaji

Prvak je države u plivanju u slobodnom stilu, oblači se neupadljivo, u slobodno vreme voli da sprema kolače i ne nosi haljine čak ni na rođendan mlađe sestrice, čiji je jedini san da bude princeza kad poraste.

A onda joj u život ulazi šarmantni Filip, njena prva simpatija i neko pored koga će osetiti kako izgleda lakoća življenja. Filip je deo popularnog društva u čijem je srcu neodoljiva Nina i pod njenim uticajem Nađa će se uskoro poželeti da postane neko sasvim drugačiji.

Povezana vest:  U prodaji biografija Džeki Kenedi

Ali ona nema iskustva u gladijatorskoj areni i ubrzo će sve poći užasno naopako…

Marija Žeželj rođena je 1999. godine i živi u Novom Sadu. Pojavila se  na domaćoj Jutjub scen i nedugo potom postala je jedna od najpoznatijih vlogerki u regionu. Ljubav koju od malih nogu gaji prema pisanoj reči i želja da devojčicama pomogne da što bezbolnije prebrode probleme odrastanja inspirisale su njen prvi roman.