Od ponedeljka, 10. oktobra u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs na veliku radost dece i njihovih roditelja u prodaji će se naći „Najlepše bajke braće Grim“ i „Najlepše Ezopove basne“.

Ovo su prelepe knjige pune divnih ilustracija i nezaboravnih junaka koji će decu povesti u čudesan svet neprolazne lepote bajki braće Grim i Ezopovih basni. Raskošne ilustracije pomažu da čudesni svetovi čarobnih junaka lako ožive u mašti svakog mališana.

Povezana vest:  Besteseler decenije od 18. aprila u prodaji

Najlepše bajke braće Grim:
Ivica i Marica, Kraljević žabac, Čudesni svirač, Bremenski muzikanti, Baba Hola, Obućar i patuljci, Zlatna ptica, Motovilka, Vuk i sedam jarića, Bratac i sestrica, Vilenjak, Zlatna ribica, Guščarica, Tri pera, Zlatokosa i tri medveda.

Najlepše Ezopove basne:
Gavran i lisica, Lav ide u rat, Vrana i krčag, Jelen i lane, Lisica i grožđe, Zec i kornjača, Miš pod ambarom, Cvrčak i mravi, Buva i vo, Vuk i ovca, Skupština miševa, Alavi drozd, Lisica i drvoseča, Magarac i vuk, Poljski miš i gradski miš, Magarac i lav, Ohola čavka.

Otvorite knjigu i zakoračite u svet mašte!

Povezana vest:  Otvorena izložba “Brutalna nežnost” Kejti Voznicki i Edite Kadirić u Salonu Oto Bihalji-Merin Muzeja naivne i marginalne umetnosti