Ako spadate među one koji vole da kuvaju po receptima slavnih šefova kuhinje, uživate u njihovom umeću i lakoći pripremanja ukusnih i zdravih obroka, onda će vas obradovati vesti koje nam u sajamskom mesecu stižu iz Mascom-a.

Neodoljiva i šarmantna Lorejn Paskal obradovala je sve svoje obožavaoce kada je u svojem najnovijem kuvaru pod nazivom Lako do zdravog obroka, objedinila sve svoje kulinarske ideje. Lorejn je već postigla ogromni uspeh sa kuvarom Zdravlje iz rerne, pa je novi kuvar samo poslastica koja je usledila.

Povezana vest:  Entoni Hopkins pokazao i svoje slikarsko umeće

Za Lorejn ne zaostaju ni planetarne zvezde, roker u duši, Entoni Bordejn sa kuvarom pod nazivom Recepti braserije Les Halles, simpatični Holanđanin Rudolf Van Vin i kuvar Rudolfovi kapkejkovi , koji je svima poznat sa TV ekrana gde je mnogo puta dokazao da su slatkiši njegova strast.

Ako ste pak okrenuti zdravim namirnicima i ishrani, i težite savršenom balansu ukusnog i zdravog zalogaja, svakako ćete uživati u najnovijoj knjizi Gordona Remzija, Zdrav apetit.

Pored mnoštva stranih kulinarskih šefova i poznatih TV lica, i domaći kuvari bili su veoma vredni i pripremili najukusnija jela, kombinujući tradicionalne recepte na moderan i zdrav način. Jedna od naših kulinarskih autorki je i proslavljena blogerka, Minja Bogdanovski, poznata svima koji svoje omiljene recepte traže online. Minja je odlučila da sa ekrana sve svoje najpopularnije recepte pretoči u kuvar pod nazivom Minjina kuhinjica.

Svi navedeni naslovi dostupni su u oktobru po najpovoljnijim cenama, već od 899 dinara. Sa čak 50% sniženom cenom kuvari se mogu kupiti putem www.mascomstore.rs, uz besplatnu dostavu na adresu.

Povezana vest:  Veliki popusti na sve proizvode za oralnu higijenu u Lilly drogerijama

Akcija traje od 5. oktobra do 4. novembra.