voleti_u_beogradu-iva_strljic_vvoleti_u_beogradu-iva_strljic_v„Voleti u Beogradu“ Ive Šrljić je zbirka priča u kojoj je svaka priča ispripovedana u jednoj beogradskoj ulici.

Svaka ljubav ima svoj put, svaka veza svoje uspone i padove, a svaka ulica u prestonici krije tajne svojih stanovnika: pred vama se nalazi knjiga o poljupcima i pogledima, o osmesima i raskidima, o lažima i iskrenim osećanjima, o ljubomori i dobroti, o izdaji i posvećenosti, o prevarama i čežnjama.

Povezana vest:  Premijerno novi ciklus slika Damjana Kovačevića u galeriji „Sanjaj“

Šarmantne i ljupke, priče Ive Štrljić podsetiće vas na ljude koje ste voleli kao i ulice u kojima ste se sretali. Voleti u Beogradu je knjiga koje će vas naterati da zaplačete, nasmejete se i uzdahnete, ali i da više poštujete i cenite prijateljstvo i ljubav, jer mnoge veze i brakovi propadaju ne zbog nedostatka ljubavi, već zbog manjka prijateljstva.

Povezana vest:  Priča o oazi mira u Drugom svetskom ratu gde agent 007 sreće Malog princa - "Estoril" Dejana Tiago-Stankovića

Iva Štrljić je rođena 1977. godine u Beogradu. Diplomirala je glumu na Akademiji umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Ivana Bekjareva. Igrala je u mnogim televizijskim serijama, među kojima se ističu uloge u serijama „Jelena“, „Ranjeni orao“, „Smešne i druge priče“… Knjigama „Nemaš pojma koliko te volim“ i „Znam da misliš na mene“ postigla je zavidan uspeh. Ovo je njena treća knjiga.

Povezana vest:  Beogradske Perverzije osvajaju Zagreb!

Knjigu „Voleti u Beogradu“ Ive Šrljić možete pronaći od 14. oktobra u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs.