Jubilej od 10 godina zvaničnog rada, Arena će obeležiti 11. novembra nastupom trenutno najaktuelnijeg arenskog spektakla, 3D koncertom Vivaldianno.

Brojna svetla, zvučnici i video ekrani, čine ovaj događaj ekvivalentnim sa koncertima najvećih zvezda muzičke scene čime Vivaldianno više nalikuje na rock spektakl sa specijalnim efektima.

Da nije u pitanju klasičan koncert već potpuni multimedijalni događaj, govori i postojanje radnje prikazane učešćem baletskih umetnika kao i naracijom koja je poverena našim istaknutim glumcima. Dramatičan život Antonija Vivaldija dočaraće Dragan Vujić Vujke, Milan Caci Mihailović, Jelena Gavrilović, Slaven Došlo, Dušica Novaković, Nikola Ranđelović, Dragana Kaucki, Duško Radović i Slobodan Tešić.

Povezana vest:  Novogodišnji gala koncert u Narodnom pozorištu

Publika u Srbije jedna je od prvih u Evropi koja će imati priliku da vidi ovaj događaj koji po svojim audio-vizuelnim tehnologijama spada u rang vrhunskih multimedijalnih performansa.

Pred očima publike na specijalnom platnu ispred muzičara, dimenzija 15m x 8.5 metra, smenjivaće se vizuelni efekti za koje će biti zadužena dva projektora velike jačine, od čak 20000 ansilumena u Full HD projekciji! Takođe, iza muzičara, dužinom zadnje ivice bine, biće formiran LED ekran visoke rezolucije visine 4.5 metara i širine 10 metara.

Povezana vest:  Izložba fotografija Jadrana Lazića u galeriji ARTE

Utisak 3D animacije koju je radio poznati, višestruko nagrađivani, japanski umetnik Kosuke Sugimoto, biće pojačan i neverovatnom količinom najrazličitije scenske rasvete!

Scenu ispunjavaju gudači i rock muzičari koji legendarne Vivaldijeve kompozicije među kojima je i “Četiri godišnja doba”, predstavljaju u modernom, dinamičnom aranžmanu.

Ulaznice po cenama od 2200, 2500, 2800 i 3500 dinara su u prodaji na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama: Kombank Arene, Bilet centar Beograda, Doma omladine, Ušće Shopping centra kao i preko sajtova www.kombankarena.com i www.eventim.rs

Povezana vest:  Jesenji Inkluzivni Bazar Rukotvorina h.ART@FAKT 4