varljivaSeksi, uzbudljiva, erotska romansa za svaku ženu koja je maštala uz film „Zgodna žena“!

Porša da Kosta u svom romanu „Varljiva devojka“ uverljivo pripoveda o preobražajima osećanja od seksualne opčinjenosti do ljubavi, zbog čega je jedna od omiljenih spisateljica erotskih romana.

Lizi traži utočište u baru jer se dosađuje na rođendanskoj zabavi i želi da izbegne udvaranja. Međutim, jedan lepi plavokosi muškarac zapada joj za oko i ona naprosto ne može da skrene pogled s njega. I on je jednako zainteresovan za nju. Međutim, ubrzo je poziva u svoju sobu i postaje jasno da on misli kako je Lizi ekskluzivna prostitutka.

Povezana vest:  Uspešni dogovori upravnice Ivane Vujić sa direktorima Boljšoj teatra i Teatra Nacija

Iako rastrzana, Lizi odlučuje da prihvati igru jer oseća da ne sme propustiti priliku da provede noć sa tako privlačnim, samouverenim muškarcem. Džon ima ono „nešto“ zbog čega ne može da mu kaže „ne“, čak i kad otkrije kako voli da gospodari u spavaćoj sobi. Izigravanje prostitutke se kosi sa svim njenim načelima, ali pored tog neobičnog muškarca ona se oseća življe i ispunjenije nego ikad ranije. Naprosto mora da prihvati novi susret s njim iako joj je jasno da se upušta u veoma neizvesnu i opasnu igru. Neiskusna Lizi govori sebi da će se samo malo poigrati kako bi proširila seksualne vidike, ali njeno srce želi nešto sasvim drugo. Međutim, jasno joj je da Džonu ona nikad neće biti nešto više od devojke za igru.

Povezana vest:  "Staklena menažerija" 50. put na Sceni "Raša Plaović"

„Porša da Kosta je veoma uverljivo prikazala buđenje neočekivane ljubavi pod neobičnim okolnostima i dokazala da bezumna strast ipak najčešće vodi do najburnijih osećanja.“ Love Story Magazine

Erotski roman sa dozom misterije, „Varljiva devojka“ će se od ponedeljka, 16. januara, naći u prodaji u svim knjižarama Delfi, ostalim Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i sajtu www.laguna.rs.

Povezana vest:  Stefan Milenković i Beogradska filharmonija na Kolarcu