Gde je nestao Kabare u Srbiji i da li je on danas posećen? Kritika društva i satira su uvek dobrodošli, još ako su prožeti zavodljivom muzikom, provokativnim kostimima i dobrim starim humorom, dobijamo formulu za večnu zabavu!

Đaci Škole mjuzikla Eudven su vredno radili želeći da ožive atmosferu Kabarea i doprinesu mjuzikl sceni u Srbiji. Zato vas pozivamo na jedinstvenu premijeru mjuzikl predstave ,,Da li je Kabare kriv?’’ koja će održati u Teatru 78, 31. maja u 19h. Tokom večeri prisetićete se i uživati u omiljenim hitovima iz dobro poznatih mjuzikla poput ,,Roxy’’ iz Čikaga, ,,Life is a Cabaret’’ Lajze Mineli, ,,New York’’ Frenka Sinatre, ,,Diamonds are girls best friend’’ Merlin Monro, a i svevremenskih hitova kao što je ,,What’s a woman’’ Vaje Kon Dios. Svi oni povezani su intrigantnom pričom o slavi i ubistvu u Kabareu, koju su zajedno osmislili mladi i entuzijastični amateri.

Povezana vest:  Izdavačka kuća Kreativni centar na Sajmu u Frankfurtu

Režiju potpisuje Ninoslav Ćulum, a koreograf je Helena Petrović, koji su takođe i profesori u Školi mjuzikla Eudven. Scenografiju je radila  Jana Petrović, a kostimograf je Ivana Vlašić, studentkinje Fakulteta Primenjenih Umetnosti. Mentorsku podršku u pevanju pružile su Mirjana Stojanović i Nataša Tasić-Knežević, profesorke pevanja.

Cilj  Škole Mjuzikla Eudven jeste da okupi ljude koji  pored svojih svakodnevnih zanimanja, žele vredno da rade na oživljavanju mjuzikl scene u Srbiji i porade na svom samopouzdanju i talentima. Na kraju svake godine, oni svoje iskustvo i rad na sebi prenose publici kroz predstavu poput ove.

Povezana vest:  Poslednji aplauz za Mišu Janketića u JDP-u

Kako želimo da ih podržimo, pozivamo sve čitaoce da rezervišu svoje karte putem telefona 0691302511 i dodju u Teatar 78 na premijeru predstave „Da li je Kabare kriv?“ 31.05.2017. u 19h.