zoran_radmilovicPočinju „Dani Zorana Radmilovića“

 

U Pozorištu Timočke Krajine “Zoran Radmilović” u Zaječaru od 9. do 16. oktobra biće održan 19. po redu festival „Zoranovi dani“. Kao i prethodnih godina Ujedinjene srpske pivare, članica Heineken grupe, sa brendom Pils Plus podržale su održavanje ovog Festivala koji se ubraja u red najznačajnijih kulturnih događaja u Srbiji.

Povezana vest:  Nova "Alisa u zemlji čuda" u Dečjem kulturnom centru

 

Nastavkom uspešne saradnje i sponzorisanjem ovog festivala koji se organizuje u znak sećanja na slavnog glumca, Pils Plus pruža podsticaj novim pokolenjima glumaca za umetnička dostignuća u pozorišnoj glumi. Proizveden po najsavremenijim tehnologijama u industriji piva, kao brend Ujedinjenih srpskih pivara, poznat po spoju tradicionalnog i modernog, Pils Plus i na ovaj način želi da doprinese afirmaciji glumačkih talenata kao i promovisanju kulturnih manifestacija.

Povezana vest:  Stajaće ovacije za Danila Trifonova u Beogradu

 

„Veliko mi je zadovoljstvo što brend Pils Plus podržava „Dane Zorana Radmilovića“, festival koji se održava već 19 godina i gaji sećanje na vrhunskog glumca rodom iz Zaječara. Kao brend koji čuva duh tradicije i time se ponosi, pokroviteljstvom ove manifestacije dokazao je da podržava trajne vrednosti“, izjavila je Slađana Radojević, brend menadžer za Pils Plus.

Povezana vest:  “Ivica i Marica” premijerno 8. aprila u pozorištu “Pinokio”

 

Pils Plus se proizvodi  u rodnom gradu legende jugoslovenskog filma i pozorišne scene, u  Zaječarskoj pivari sa tradicijom dugom 115. godina, koja od 2008. godine posluje u sastavu Ujedinjenih srpskih pivara, članice Heineken grupe.