Na 62. Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu, novinarska Nagrada za najprofesionalniji odnos prema medijima pripala je Laguni!

U obrazloženju žirija se ističe da „čitav tim Lagune brine da informacija pravovremeno stigne do novinara. Veliki broj promocija, tribine Laguninog književnog kluba i sada već više od pola miliona članova Kluba čitalaca, pokazatelj su odličnog rada ove izdavačke kuće čiji su pisci tri godine zaredom dobijali Ninovu nagradu. Laguna objavljuje knjige vrhunskih svetskih i domaćih autora, kao i klasike srpske književnosti. Takođe, sa više od 40 knjižara, knjiga je zahvaljujući Laguni dostupna velikom broju čitalaca u našoj zemlji“.

Povezana vest:  Direktan prenos Verdijevog remek dela opere „Travijata" iz Pariske opere u bioskopu Cineplexx Ušće Shopping Center

Nagrada za najprofesionalniji odnos prema medijima sastoji se od povelje i rada slikarke – grafičarke Dace Marković, a ostaje i odgovornost da i do narednog Sajma knjiga Laguna održi visok nivo profesionalizma i saradnje sa sedmom silom!