Društveno odgovornom akcijom pod nazivom  »Podrška za poverenje«, Grand kafa je obeležila jubilarnih 20 godina rada tako što je poslužila i donirala kafu dežurnim ustanovama u gradovima širom Srbije. Timovi Grand kafe posetili su u toku 20 sati između 23. i 24. oktobra bolnice, hitnu pomoć i gradsku čistoću u Beogradu, Nišu, Kragujevcu, Novom Sadu i Subotici i uručili kafu onima koji brinu o nama.

Povezana vest:  OTVORENA PRVA ZAJEDNIČKA POSLOVNICA m:tel AUSTRIA I GO4YU U BEČU

»Doneti nekome kafu dok radi noću svoj odgovoran posao je topao ljudski gest posebno u današnje vreme, kad nam je pažnja sve potrebnija, jer Grand kafa postoji već 20 godina upravo zbog ljubavi i poverenja koju potrošači imaju prema nama. Do sada smo se na različite načine trudili da pokažemo koliko cenimo njihovo poverenje, a da bi jedno prijateljstvo raslo i razvijalo se, pažnja treba da bude na prvom mestu. Zato smo želeli da pokažemo da smo uvek tu kao pravi prijatelji i komšije«, izjavio je Andrej Bele, generalni direktor Grand kafe.

Od samog nastanka Grand kafa je razvila dugu tradiciju poklanjanja i društveno odgovornih aktivnosti prema zajednici i potrošačima. Akcija »Podrška za poverenje«  je posvećena onima koji su budni dok mi spavamo i koji doprinose tome da naši gradovi budu bolja mesta za život.

Povezana vest:  Poznati brend “Lisca” otvorio još jedan prodajni objekat u Srbiji