U prigodnom ambijentu beogradskog Square Nine hotela sinoć je održana 3D prezentacija novih objekata austrijske kompanije IMMOFINANZ za predstavnike poslovne javnosti, medije i ličnosti iz javnog života Srbije. Ovom prilikom IMMOFINANZ, vodeća kompanija za nekretnine, investiranje i razvoj u centralnoj i istočnoj Evropi  najavila je širenje svog STOP SHOP brenda ritejl parkova u Srbiji izgradnjom tri nova objekta u Požarevcu, Lazarevcu i Vršcu.

Povezana vest:  HELL jača vaš imunitet uz više vitamina tokom zime

Nakon 3D prezentacije novih projekata kroz koju je goste provela šarmantna Jovana Joksimović, prisutni su imali priliku da uživaju u akustičnom nastupu jednog od naših najuspešnijih muzičara sa internacionalnom karijerom Željka Joksimovića. Tokom večeri, grupa „Habanera”, zagrejala je atmosferu instrumentalnim verzijama svetskih hitova.

STOP SHOP je brend kompanije IMMOFINANZ za ritejl parkove u Centralnoj i istočnoj Evropi i osnova našeg tržišnog razvoja, a Srbija je pravo mesto za širenje vrednosti našeg brenda. STOP SHOP nudi kvalitetnu kupovinu u prijatnom okruženju za celu porodicu.

Povezana vest:  PRVI PUT U BEOGRADU - AIR DRUMS I SILENT DISCO FITNES TRENINZI