atelje212Eurobank EFG generalni pokrovitelj Ateljea 212  za pozorišnu sezonu 2010/2011

 

Eurobank EFG je danas potpisivanjem Ugovora postala generalni pokrovitelj beogradskog pozorišta Atelje 212 za sezonu 2010/11. Odlukom o sponzorstvu jednog od najeminentnijih srpskih pozorišta, na čijoj se sceni izvode moderni teatarski komadi domaćih i stranih autora, Eurobank EFG još jednom potvrđuje opredeljnost da pruži podršku društvu i kulturi.

 

Saradnja banke i pozorišta ostvarena je na inicijativu glumaca Ateljea 212, u želji da zajedničkim snagama razvijaju i promovišu umetnost i kulturu u Srbiji.

 

Povezana vest:  Stiven King se plaši paukova, zmija i tašte

„Eurobank EFG je odlučila da svoj sveobuhvatni program društveno-odgovornog poslovanja pod nazivom „Investiramo u evropske vrednosti“ koji je usmeren na podršku edukaciji, zdravstvu,  inkluzivnom društvu i zaštiti životne sredine proširi još jednim, petim stožerom –kulturom. Ovo je novi vid naše podrške društvenoj zajednici, jer želimo da podstaknemo ulaganje poslovnog sektora u kulturu. Umetnost i kultura su stožeri društva, a naša kompanija je proteklih godina pokazala svoju posvećenost da podrži srpsko društvo kao celinu“, reči su Nataše Krstić, direktorke korporativnih komunikacija  Eurobank EFG.

Povezana vest:  Koncert u Delta Cityju povodom 100 godina Muzičke škole „Stanković“

 

,,Drago nam je da postoje kompanije kao što je Eurobank EFG koje prepoznaju neophodnost ulaganja u kulturne institucije i posebno smo zahvalni što su odabrali da ta institucija bude baš Atelje 212. U vremenu kada je kultura ugrožena nedostatkom materijalnih sredstava, za sve je od važnosti saznanje da su velike kompanije spremne da ulažu u razvoj kulture u Srbiji’’, smatra Kokan Mladenović, generalni direktor Ateljea 212.

 

Ugovor o sponzorstvu omogućuje klijentima Eurobank EFG da kupuju karte za pozorišne predstave u  Ateljeu 212 sa 50% popusta, kao vid dodatne afirmacije pozorišne umetnosti i pogodnosti za klijente Banke. Kako bi ostvarili popust prilikom kupovine karata u Ateljeu 212, klijenti Eurobank EFG treba da prilože dokaz da imaju otvoren račun u Banci.

Povezana vest:  Sutra „Veče sa Kristal Pajt" u bioskopu „Cineplexx"

 

Na ovaj način projekti u okviru novog stožera  „Eurobank EFG Kultura“ postaće deo sveobuhvatnog programa korporativne društvene odgovornosti pod nazivom „Investiramo u evropske vrednosti“, koji je usmeren na podršku edukaciji, zdravstvu, inkluzivnom društvu i zaštiti životne sredine, a u koji je do sada investirano više od 3,5 miliona evra.