FashionSelectionPress1417. Jacobs Fashion Selection od 11. do 25. oktobra
Jesen je novi početak! Nove mogućnosti, nove tendencije, nova modna sezona!
17. Jacobs Fashion Selection ove jeseni će biti održan od 11. do 25. oktobra. Kao što je i tradicija Fashion Selection-a, preko 20 revija najpoznatijih domaćih i stranih dizajnera, brendova i modnih kuća biće održano u najatraktivnijim prostorima u Beogradu.
17. Jacobs Fashion Selection otvoriće u prelepom ambijentu Balske dvorane garde Patriša Fild, kreatorska zvezda kultne serije i filma Sex & grad. Nakon Patrišine uvodne reči, Ivana Sert, koja je kreirala kupaće kostime za film Sex&grad, predstaviće svoju kolekciju . Na istom mestu, izdavačka kuća Laguna oživeće na modnoj pisti bajkovite junake svojih romana, uz mnoštvo poznatih pisaca kao što su Jovan Ćirilov, Jelena Baćić Alimpić, Vesna Dedić, i svesrdnu pomoć dizajnerskog Kruga 8.
Pravi spektakl prirediće Suzana Perić revijom svoje potpuno nove modne linije, uz koju će se održati i promocija novog  Audijevog modela automobila A1. Suzana je odlučila da novom linijom napravi zaokret ka urbanim, poslovnim modelima za moderne dame, za koje je pravljen i A1, te ova revija obećava pravo zadovoljstvo za sve trendsetere.
Svetski poznati brendovi Mango i Scotch&Soda predstaviće nove trendove za jesen/zimu, a posebno atraktivne revije gotovo svih brendova prisutnih na našem tržištu biće održane u Shopping Centru Ušće.
Još jedan vrhunski prostor, Kristalna sala Doma vojske, biće domaćin mladim nadama srpske modne scene Nenadu Đukiću, Mirjani Ničević, Predragu Đukniću, Gordani Majstorović, Biljani Milošević, Bojani Bradić, Katarini Petrović, ali i vodećim dizajnerima iz regiona Vasiliju Kovačevu, Marini Milovanović i Nenadu Sekirarskom. Njih troje će u okviru revije „Čista desetka“ prikazati po deset svojih modela, koji predstavljaju njihov pogled na modu u savremenom svetu.
Svoje viđenje trendova za narednu sezonu prikazaće i kreatorke Milena Radović, Dragana Došen i Sanda Simona Janković, pobednica konkursa Grazia Selection.
25. sprat PC Ušće, sa svojim spektakularnim pogledom na svetla Beograda, biće pravi ambijent za predstavljanje popularnih svetskih brendova Pepe Jeans, Andy Warhol i O’Neill. Poznati novosadski dizajner i stilista Mladen Milivojević Baron na ovom mestu će predstaviti svoju, kao i uvek originalnu i upečatljivu, novu kolekciju.
Vrlo atraktivan prateći program 17. Jacobs Fashion Selection-a predstavlja radionica modne fotografije prestižnog Instituta za fotografiju iz Milana, koja će pomoći svima onima koji sanjaju o tome da baš njihove fotografije krase naslovne strane vodećih svetskih modnih magazina, a biće održana u Ustanovi kulture Parobrod.
I ove jeseni nastavlja se jedinstvena tradicija modnog putovanja. Karavan 17.  Jacobs Fashion Selection-a, u saradnji sa turističkom agencijom Magic Holidays, krenuće put poznatog zimskog centra Bansko, gde će u ekskluzivnom hotelu Premijer uživati u najnovijoj kolekciji modne kuće AMC , brenda Hummel i brenda Krissbo, ali i u čarima koje ovo skijalište nudi.
Naravno, tu je i najveseliji dan Fashion Selection-a, Kids Fashion Day, kada će više od 150 mališana pokazati najnovije kolekcije najpoznatijih dečijih brendova i modnih kuća, kao što su Pollino i Iana i svojim smehom ulepšati modnu jesen. Na istom mestu, modna kuća St. George prikazaće svoju novu kolekciju, zajedno sa svojim prijateljima i gostima.
17. Jacobs Fashion Selection prava je destinacija za sve one koji žele da prate trendove, budu u toku, ali se i dobro zabave.
Povezana vest:  Bivši muž Kim Kardašijan traži sedam miliona dolara