Eminem-Lil-WayneMTV i Universal Music sa ponosom najavljuju premijeru novog spota za numeru „No Love“, duetEminema i Lil’ Wayne-a

 

Spot za pesmu „No Love“ MTV  premijerno će prikazati u petak, 08. oktobra u 12:00. Spot ćete moći da vidite samo na MTV-ju u narednih 48 sati!

Duet sa Lil’ Wayne-om, koji nosi naziv „No Love“, treći je Eminemov singl sa albuma „Recovery“. Radnja spota se odvija u američkoj školi i oslikava način na koji se tamošnja deca nose sa lokanim siledžijama. Tema verbalnog i fizičkog nasilja među mladima je trenutno veoma aktuelna u Americi, nakon samoubistva studenta univerziteta Rutgers, Tylera Clementija. Clementi se odlučio na ovakav čin, nakon što je njegov cimer okačio snimak Clementijevog odnosa sa drugim muškarcem na servis YouTube. U svetlu ovog i sličnih nemilih događaja,  MTV i glumica Brittany Snow nedavno su lansirali kampanju pod nazivom „Love Is Louder“. Ova akcija ima za cilj da širi poruke ljubavi i nade za sve tinejdžere koji se osećaju „sateranim u ugao“, jer su zbog toga što su na bilo koji način različiti od „proseka“ izloženi mržnji, maltretiranju i isključivanju iz zajednice.

Povezana vest:  Vrooom: koncerti, uskoro singl i novi album

Spot za pesmu „No Love“, koju izvode Eminema i Lil’ Wayne, MTV će premijerno prikazati u petak, 08. oktobra u 12:00, i narednih 48 sati moći ćete da ga vidite samo na kanalu regionalnog MTV-a.