profil_knjigaIzdavačka kuća Profil knjiga na Sajmu knjiga 2010.

Prepoznatljiva po kvalitetu svojih izdanja, izdavačka kuća Profil knjiga ostaje tome dosledna u svom predstavljanju na ovogodišnjem Sajmu knjiga.

Veliki izbor naslova očekuje posetioce svih uzrasta na Profilovom štandu u sajamskoj Hali 1, od beletristike, preko praktičnih i bogato ilustrovanih priručnika do knjiga za decu, uz atraktivne popuste do 50%!

Posetioci Sajma imaće prilike da se upoznaju sa dvadesetak novih naslova objavljenih u proteklih godinu dana.  Akcenat je na delima domaće i strane proze objavljenim u biblioteci Iz Profila, među kojima su proslavljeni argentinski bestseler Udovice četvrtka uveče Klaudije Pinjejro, zatim Stotinu tajnih čula, dirljiv i zanosan roman nagrađivane američke književnice kineskog porekla Ejmi Tan, Tiha vera u anđele, zastrašujući triler R.Dž.Elorija i dr.

Povezana vest:  Novi naslov za najmlađe čitaoce Na krilima vatre: Proročanstvo

Nikad nije kasno za pravi debakl naziv je prvog romana beogradskog muzičara i repera Đorđa Miljenovića poznatijeg kao Skaj Vikler, koji će svoju premijeru imati upravo na ovogodišnjem Sajmu. Posetioci će imati prilike da se druže sa autorom koji će potpisivati knjige u petak 29. oktobra od 16h na štandu Profila u Hali 1.

Povezana vest:  Održana promocija knjige "Ništa lakše od umiranja" Elvedina Nezirovića

Poštovaoci Nebojše Romčevića, jednog od vodećih srpskih dramskih pisaca, čiji je roman prvenac Letnji dan do podne Profil objavio ove godine, moći će da se druže sa autorom na Profilovom štandu u sredu 27.10. od 17h, dok će reditelj i scenarista Srđan Dragojević predstaviti zbirku svojih scenarija pod nazivom Rane i dve priče za novu deceniju. Posetioci će imati priliku da prvi pročitaju scenario za film Parada čije je snimanje u toku.

Povezana vest:  Dve predstave završene dve u pripremi

Sa posebnim zadovoljstvom ističemo da će poznata nutricionistkinja dr Lejla Kažinić-Kreho imati promociju svoje knjige Ishrana žena 21. veka, u četvrtak 28. oktobra u 17.30 h na našem štandu. Gosti promocije moći će da uživaju u zalogajima pripremljinim po Lejlinim receptima, u kuhinji Lady luck. La cuisine de Lady Luck biće zadužena za posluženje na Profilovom štandu tokom svih dana sajma.