U prisustvu velikog broja novinara i prijatelja, održana je promocija romana prvenca Ono što ostaje uvek ljubav je, autorke Ivane Plehinger u knjižari Vulkan KCB. Tom prilikom o Ivaninoj knjizi, osim autorke, govorili su Bogdan Stevanović poznatiji kao Blogdan i Ivanina prijateljica, profesorka književnosti Milica Stojiljković.

Moderator je bila Marija Radić, poznavalac književnosti i urednica Vulkan izdavaštva. Marija je Ivanin roman opisala kao knjigu koja će svima promeniti život. Autorka potpuno iskreno piše o najvećim izazovima koji su obeležili njen životni put i naučili je da je ljubav najsnažniji pokretač života. Svaka Ivanina priča je omaž ljubavi i poručuje da pre svih treba voleti sebe, jer samo srce puno ljubavi može prihvatiti i svet oko sebe.

Povezana vest:  Nagrada „Beogradski pobednik“ svečano uručena Vladanu Matijeviću za roman „Pakrac“

Mladi autor Bogdan Stevanović poznatiji kao Blogdan očaran je Ivaninim romanom. Kako ističe, svi redovi  knjige Ono što ostaje uvek ljubav je, odraz su ličnog iskustva, ali i spoznaje da svako od nas može biti istinski srećan jer svakog dana imamo priliku da napravimo dobar izbor.

Milica Stojiljković postala je Ivanina prijateljica pošto je pročitala roman i odlučila da upozna autorku koja je sve njene misli pretočila u roman. Shvativši koliko su slične, postale su nerazdvojne. Ivana daje korisne i praktične savete i ističe da i u najtežim trenucima treba pokazati ljubav i zahvalnost umesto straha, kaže Milica.

Povezana vest:  Izložba istorije dečjih igračaka u Parizu

Knjiga je stvorena iz životnog dnevnika koji je Ivani pomogao da prebrodi dva teška životna razdoblja. Pored pisanja, velika ljubav ove rođene zagrebčanke je muzika, a bavi se i voditeljstvom. Najvećim uspehom smatra svoju srećnu porodicu, i to što je ostvarena kao majka i kao supruga. Autorka ima i you tube kanal, gde na zanimljiv način otkriva kako da budete srećniji, da iskoristite svaki trenutak života na najbolji mogući način, a kako da izbegnete stresne situacije i ne pridajete previše značaja nebitnim stvarima. Iz najtežih životnih borbi izašla je kao pobednik i naučila da živi srećnije. Na kraju promocije poručuila je svima –  Ono što ostaje uvek ljubav je.