Tri nova ekskluzivna naslova: Dete Toskane, Okruženi idiotima i Opsesija od 30. aprila pa sve do sredine juna biće dostupni isključivo u objektima Moj kiosk!

Ukoliko ste ljubitelji raskošnih istorijskih priča protkanih snažnim emocijama, roman Dete Toskane je pravi izbor za vas! Kad se ćerka čuvenog britanskog pilota vrati u Englesku kako bi organizovala očevu sahranu, među njegovim ličnim stvarima pronaći će pismo sasvim neočekivanog sadržaja. Dok pokušava da zaleči rane, krenuće na put u Toskanu kako bi otkrila istinu o svojoj porodici. Međutim, postoje ljudi koji ne žele da otvore vrata prošlosti. Da li će Džoana uspeti da otkrije sve što je naumila, a da ne ugrozi sopstveni život, saznajte u romanu Dete Toskane. Autorka ove nesvakidašnje priče Ris Bouen dobila je čuvenu nagradu Agata Kristi za najbolji roman.

Povezana vest:  Otkrijte šemu uspešnosti u knjizi Najveća misterija na svetu

Druga knjiga u ponudi je Opsesija, nastala iz pera omiljene autorke većine Amerikanaca, Nore Roberts. Još jedan u nizu bestselera, napeti triler s romantičnim zapletom, čitaoce neće ostaviti ravnodušnim. Glavna junakinja Naomi Bouz verovala je da je svet nevino mesto sve dok jedne noći nije krenula s ocem u šumu i otkrila njegove zločine. Od tada, sreća za nju postaje samo bleda uspomena. Kako su godine prolazile, Naomi je stvorila nov život kilometrima daleko od svega što podseća na prošlost. Uspešno se bavi fotografijom i zahvaljujući meštanima uspeva da spusti barijere i oslobodi se samoće. Taman kad život ponovo postane bajka, prošlost će iznenada zakucati na njena vrata. Ko zna strašnu, davno zakopanu tajnu i kako će se Naomi izboriti s progoniteljem, saznajte u romanu Opsesija.

Osim trilera i istorijske drame, pripremili smo i knjigu za ljubitelje popularne psihologije. Ako često imate osećaj da ste Okruženi idiotima, knjiga Tomasa Eriksona će vam pomoći da bolje razumete svet oko sebe. Napisana na zabavan, duhovit način, veoma je inspirativna i otkriva kako da se uskladite s partnerom, kolegama, rođacima, komšijama… Pomoću nje, shvatićete ljudsko ponašanje i razmišljanje u određenim situacijama. Pored sjajnog opisa različitih tipova ličnosti, podeljenih prema bojama koje oslikavaju njihov karakter, Tomas Erikson uspeva i da zabavi i nasmeje čitaoce. Kad budete razumeli psihologiju svakog tipa ličnosti, lakše ćete komunicirati čak i sa ljudima koji se dosta razlikuju od vas. Samim tim, život će vam postati lepši i jednostavniji.

Povezana vest:  Uži izbor knjiga za književnu nagradu "Borisav Stanković"

Ovi, i mnogi drugi naslovi čekaju vas u objektima Moj kiosk. Izaberite neki od tri ponuđena žanra prema ličnim afinitetima i obogatite svoju biblioteku. Iskoristite jedinstvenu priliku da praznike provedete na najlepši način, uz kvalitetnu literaturu Vulkan izdavaštva!