Vulkan izdavaštvo predstavlja ruski bestseler Mašin greh, uzbudljiv triler s raskošnom i zagonetnom istorijskom podlogom. U ovom nepredvidivom romanu zakoračite u prošlost, otkrijte stare poroke ruske prestonice, njene mračne tajne i mističnu simboliku.

Od Crvenog trga do zidina u Kremlju i klupe u Kolomenskom parku, iz reke Moskve izranjaju žrtve. Šta su to zgrešili i zašto su nesrećni ljudi ubijeni najbizarnijim srednjovekovnim metodama, zna jedino serijski ubica. Dok ostavlja jedan po jedan krvavi trag u ruskoj prestonici, stvara jezivu slagalicu. Njegove zlokobne tragove prati par policajaca: pripravnica na praksi, od detinjstva opsednuta serijskim ubicama, i iskusni detektiv, koji je završio školu za policajce u provinciji. Iako se ne podnose, njih dvoje se savršeno dopunjuju. Da li će uspeti da dešifruju enigmu ubistava, dok svaki trag vodi sve dublje u lavirint fanatizma i neobičnih rituala, saznajte u mističnom romanuMašin greh.

Autorka ruskog bestselera Darja Dezombre rođena je u Sankt Peterburgu, gde se školovala u Umetničkoj školi Ermitaž, a master studije iz engleskog i španskog nastavila je na Državnom univerzitetu u Sankt Peterburgu. Piše za vodeće filmske kuće u Rusiji i Ukrajini. Vulkan izdavaštvoprvi put objavljuje delo ove autorke, ali slični naslovi mogu se pronaći među romanima Trinaest  Stiva Kavane, Pedeset pet Džejmsa Delargija i Izgubljena Biblija Igora Berglera.

Povezana vest:  Kultna knjiga "O ljubavi" Alena de Botona u prodaji od 8. maja