Romantičan i dirljiv roman Veče iz snova o ljubavi i očekivanjima je jedna od najlepših ljubavnih priča koje ćete pročitati ove godine. Ukoliko volite emotivne romane o životnim izborima, Veče iz snova je prava knjiga za vas!

Kad glavna junakinja Sabrina stigne na večeru povodom svog tridesetog rođendana, za stolom zatiče petoro ljudi sa spiska gostiju iz snova: najbolju drugaricu, bivšeg verenika, omiljenog profesora sa koledža, otuđenog oca i – Odri Hepbern. Dok konobari poslužuju predjelo i sipaju vino, a razgovor za stolom počinje, postaje jasno da postoji razlog zbog kog je svako od njih tu. Razlog koji Sabrina ne može da prihvati. Povezujući niti jedne velike ljubavne priče koja je ostala bez završetka, uspeće da pronađe smisao u događajima iz prošlosti i najzad će postati glavna glumica u filmu svog života.

Povezana vest:  Novi roman iz edicije Vulkan Young Adult: Pod srećnom zvezdom

Autorka Rebeka Serl je pisac s punim radnim vremenom. Pohađala je studije na Univerzitetu u Južnoj Kaliforniji, a master diplomu stekla je na Njujorškom univerzitetu. Vulkan izdavaštvo do sada je objavilo slične naslove drugih autora, među kojima su Ana Amande Praus, Sada me poljubiRoberta Emanuelija i Romansa u Budimpešti Rože Gaston.

Povezana vest:  Održana promocija knjige „Headhunters" Ivane Mihić