U knjizi Putuj, nauči, istraži: SRBIJA saznaćeš koji regioni čine našu zemlju, kako izgledaju grb i narodna nošnja, po čemu su poznati gradovi Srbije, kao i koje su najčuvenije znamenitosti i kulturne manifestacije. Uz sve to, možeš da bojiš, crtaš, seckaš, sastavljaš slagalicu u obliku mape Srbije i učiš na njoj. Otisni se na uzbudljivo putovanje i saznaj mnogo neverovatnih činjenica, upoznaj običaje i znamenite ličnosti, nauči da spremaš tradicionalnu hranu i postani vrhunski poznavalac srpske istorije!

Povezana vest:  Koncert istaknutog srpskog pijaniste Vladimira Miloševića 7. maja na Kolarcu  

Kad upoznaš našu zemlju, kreni na put oko sveta! U knjizi Putuj, nauči, istraži: SVET otkrićeš našu predivnu planetu. Obiđi sve kontinente i upoznaj zanimljive stanovnike sveta, tradicionalne plesove i nesvakidašnje životinje, kao i svetske znamenitosti. Takođe, možeš da sastaviš i slagalicu u obliku mape sveta.

Učenje nikad nije bilo zabavnije! Uz ove dve knjige i slagalice sa više od dvesta delova usvojićete mnogo korisnih informacija o nacionalnoj i svetskoj kulturi, geografiji, istoriji i narodnoj tradiciji. Knjige su vizuelno obogaćene lepim ilustracijama, a osim edukativnog karaktera, bojenje, seckanje i crtanje razviće kreativnost kod dece.

Povezana vest:  Pronađen Mocartov klavir