Za sve ljubitelje istorijskih romana od 8. do 14. jula samo na sajtu Vulkan izdavaštva www.vulkani.rs pripremili smo specijalni popust od dodatnih 30% na odabrane naslove ovog žanra, koji se dodaje na već postojećih 20% popusta.

Zakoračite u davna vremena, krenite tragom prošlosti i otkrijte manje poznate istorijske činjenice! Autori ovog žanra, izuzetni poznavaoci istorije, verodostojnim pripovedanjem vode čitaoce na nezaboravno putovanje u prošlost. Na tom putovanju, pisci stvaraju držeći se načela verovatnosti i istinitosti u skladu sa svojim darom i neograničenom maštom. Junaci o kojima pišu čine se stvarnim. Listajući stranice, s njima se lako poistovećujemo dok proživljavamo različite epohe. Napoleon je davno rekao da je istorija priča koju su svi prihvatili. Odaberite omiljenu u moru raskošnih saga. Izbor prepuštamo vama!

Povezana vest:  Održana promocija knjige Vuleta Žurića

Tokom cele nedelje samo na našem sajtu www.vulkani.rs moći ćete da odaberete knjige koje su zasnovane na istorijskim činjenicama, ali i istorijske romane koji imaju elemente fikcije i piščeve mašte. Ne propustite jedinstvenu priliku da svoju biblioteku obogatite naslovima za sva vremena!

PUTEM OVOG LINKA MOŽETE DA POGLEDATE SVE NASLOVE KOJI SU NA AKCIJI:

Povezana vest:  Beč: Dizajn u Muzeju primenjenih umetnosti

https://www.vulkani.rs/akcija.aspx