U ponedeljak, 26. avgusta, na Letnjoj sceni iza Prirodnjačkog muzeja na Kalemegdanu, sa početkom od 20.30 časova, besplatno i pod otvorenim nebom biće izvedena predstava „Udaj se muški“ koja će do suza nasmejati publiku Filmstreet-a. Ova urnebesna komedija prati živote tri prijatelja u situaciji kada je jedan od njih doveden pred svršen čin da se oženi i odseli iz zemlje, a tenzija koja tada nastaje navešće glavne likove da donesu presudne životne odluke.

Povezana vest:  Stand up show Neše Bridžisa "Šifra f40.01" u velikoj sali Kombank dvorane 12. marta

Predstava „Udaj se muški“ je smešna, ali ujedno i gorka priča o našim ljudima i mentalitetu, rađena prema tekstu mlade dramaturškinje Dunje Petrović, a režiju potpisuje rediteljka Marija Barna Lipkovski. Uloge tumače Snežana Savić, Ratko Tankosić, Stefan Uroš Tešić, Predrag Kotur, Aleksandar Jovanović i Miloš Đorđević koji je za ulogu u ovoj predstavi dobio najviše priznanje Ćuran, kao i nagradu Ljubinka Bobić, za najbolju ulogu u komedijama u prethodne dve godine.

Povezana vest:  Room escape igra „Tajna besmrtnosti“ do 13. maja besplatna u Muzeju Vojvodine

„Udaj se muški“ se protekle tri godine igra na sceni Akademije 28, a pored učešća na Danima komedije u Jagodini, Festivalu komedije u Bijeljini i BELEF-a, gostovala je i u drugim gradovima u zemlji i regionu, dok će u okviru ovogodišnjeg Filmstreet-a svi ljubitelji pozorišta moći da uživaju u njenom izvođenju pod otvorenim nebom, potpuno besplatno.

Jaffacakes presents Filmstreet veliku zahvalnost za podršku projektu duguje svojim partnerima – Ambasadi Sjedinjenih Američkih Država, Gradu Beogradu, Opštini Stari grad, agenciji Red Communication, kao i kompanijama Jaffacakes i Unilever bez čije podrške Filmstreet ne bi važio za jednu od najpopularnijih beogradskih manifestacija.

Povezana vest:  Predstava "Ženidba" - deset godina od premijere