Alexandrovci (115)

SERGEJ PUTILIN:„Zlatni tenor“ Ansambla Crvene Armije „Aleksandrov“ u Beogradu

 

Posle velikog uspeha Ansambla „ Aleksandrov“ 22 oktobra 2010 godine u dvorani Sava Centra, imaćemo priliku da kod nas ponovo vidimo „Zlatni tenor“ Ansambla Crvene Armije „Aleksandrov“ Sergeja Putilina na koncertu u Ruskom Domu u Beogradu, 12.01.2011 godine u 20 časova.

Sergej Putilin nastupa kao gost  na koncertu Ansambla „Petar I“ , u organizaciji Udruženja „Srpsko – ruska veza“ u okviru Projekta „Ruska kultura u Srbiji“

Povezana vest:  Premijera drame "GODIŠNJICA" u Madlenianumu

 

«Zlatni tenor» Ansambla «Aleksandrov»

Vokalnom delatnošću Sergej Putilin se bavi oko 20 godina.  Završio je Rusku Muzičku akademiju „Gnjesini“, učio je u školi opere Galjine Višnjevske, svetski poznate umetnice. Prirodni dar i dramaturški talenat daju mu mogućnost ostvarenja raznovrsnog  repertoara, kako operskih pesama, tako i ruskih romansi i narodnih pesama.Sa ansamblom «Aleksandrov» nastupao je kao vokal, a zatim i kao solista širom sveta. Njegovom velikom uspehu doprineo je kako prirodni talenat, tako i uporan rad i želja da se u potpunosti preda umetnosti. Zlatni glas tenora, harizma, životna energija koja vibrira i prenosi najtananije treptaje velike ruske duše, nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Povezana vest:  „Bela princeza" ekskluzivno na štandu Lagune