Uoči izvođenja 300. jubilarnog muzičko poetskog kabarea „Da to su bili dani“ 30. novembra u Kombank Dvorani, danas su se u Jazz kantini Lisabon novinarima, ali i okupljenim prijateljima obratili Nebojša Dugalić i Boris Pingović.  Na Velikoj sceni Kombank Dvorane iste večeri zablistaće i Nina Ćosić i Voja Savić kao i specijalni gosti, čija su imena Dugalić i Pingović obelodanili na konferenciji za medije.

Tako će se 30. novembarske večeri na sceni Kombank Dvorane u čuvenom kabareu pojaviti poznati glumac Ivan Bosiljčić, pijanista Bogdan Dugalić, jazz gitarista Jevrem Ćosić i bubnjar Đura Đuričić. 

Povezana vest:  Roman Kazua Išigura "Slikar prolaznog sveta"

Dugalić i Pingović su s’velikom radošću pozvali publiku da prisustvuju jubilarnom kabareu koji se izvodi od 2004. godine. „Ovo je već 15. godina trajanja i 300. izvođenje, ja samo mogu da Vas pozovem da nastavimo da se zajedno radujemo u zajedničkom trajanju i da imamo snage da ovo što duže potraje“, rekao je Nebojša Dugalić okupljenim novinarima  i prijateljima.

Povezana vest:  Uskoro u knjižarama autobiografija Metjua Perija - "Prijatelji, ljubavnici i Velika Strašna Stvar"

Boris Pingović se sa svoje strane nadovezao : “ U ovom vremenu u kojem živimo svako pozitivno trajanje je svojevrsni incident, pa tako i ovaj naš kabare mislim da se svrstava u sličnu vrstu incidenta. Zato imam veliko zadovoljstvo da pozovem poštovanu publiku da bude deo ovog velikog jubileja“.

O KABAREU

Kabare se izvodi od 2004. godine, a do oktobra 2019. odigran je čak 299 puta. Reč je o kombinaciji muzike, poezije i humorne anegdotske građe, tako da će publika moći da uživa u stihovima naših znamenitih pesnika, kao i u različitim muzičkim žanrovima, od šansone, rock n rolla do domaćeg i stranog evergrina.

Povezana vest:  Skriveni detalji Da Vinčijeve slike

PHOTO: Antonio Ahel/ATAImages